iPhone 1.1.4 Türkçe Dil Paketi & Numara Formatı 1.0 by Emirism

Sponsorlu Bağlantılar

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 1.1.4 Türkçe Dil Paketi & Numara Formatı 1.0 by Emirism
Emirisim tarafından hazırlanmış olan iPhone 1.1.4 Türkçe Dil Paketi & Türkiye Numara Formatı 1.0 çıkmıştır.

Bu dil paketini 1.1.3 yüklü telefon arınızda da sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.

Dosyaları güncelledikten sonra tekrar ayarlardan Türkçe'yi seçmeyi unutmayın.

Paketin yüklemeside, kullanımıda ücretsizdir.

Not: İngilizce dil paketine herhangi bir zarar gelmemektedir. Dil seçeneklerindeki listeye Türkçe yeni bir dil olarak eklenmektedir. Yani yükledikten sonra kullanmak zorunda değilsiniz.

Dil paketini telefonunuza aktardığınızda Türkiye telefon formatı otodamatik olarak yüklenmiş olur. 05xx ve +90 5xx seklinde kaydettiğiniz numaralar problemsiz çalışır. Buna ek olarak, 444 lü hatların, 4 haneli servis numaralarının ve tüm alan kodlarının formatları eklenmiş olur.

NOT: Telefonunuzu ZiPhone metoduyla kırdıysanız iPhoneBrowser çalışmaz. Çalıştırmak için yapmanız gereken;
i.unlock.no source unu ekleyip Unlocking Tools'dan Ziphone iBricker Fix i yüklemek.

Neler Değişti?

1.0
- Bazı eksik ve hatalar düzeltildi/giderildi.

İhtiyacınız olanlar;

1- iPhone 1.1.4 Türkçe Dil Paketi & Numara Formatı 1.0 by Emirism

2- iPhone Browser Programı tıklayın

Yükleme İçin İzlemeniz Gereken Yol

Alternatif 1 (Eğer iPhone'unuzun USB Kablosu Yanınızdaysa)

Adım 1
iPhoneBrowser'ı bilgisayarınıza yükleyin.
.zip dosyasını bilgisayarınıza açın.

Adım 2
iPhone'unuzu usb ile bilgisayarınıza bağlayın.
iPhoneBrowser'ı açın.

Adım 3
Direk root klasörü karşınıza gelecek. Bilgisayarınızdan Türkçe Dil Paketi'ni açtığınız klasöre girin ve içerisindeki 3 klasörü resimde kırmızı ile işaretlenmiş olan, iPhoneBrowser programında görülen sağ kısma, sürükleyip, bırakın. Otomatik olarak telefonunuzun backup'ını aldıktan sonra hızlı bir şekilde yüklemeyi gerçekleştirecektir.

Adım 4
Yükleme tamamlandıktan sonra telefonunuzun dil ayarlarına girerek Türkçe'yi seçin.
Daha sonra numara formatının da düzelmesi için telefonunuzu tamamen kapatıp, açın.

Alternatif 2 (Eğer iPhone'unuzun USB Kablosu Yanınızda Değilse)

SSH'nin telefonunuzda yüklü olmuş olduğunu varsayarak anlatıyorum. (Yüklü ise ve yinede bağlanamıyorsanız, ssh ye girip aktif hale getirmeyi deneyin.)

Adım 1
WinSCP'yi yükleyin.
.zip dosyasını bilgisayarınıza açın.

Adım 2
iPhone'dan bilgisayarınız ile aynı ağa bağlanın. Daha sonra ağ adının yanındaki ok işaretine tıklayarak açılan menüden
İPhone'unuzun almış olduğu ip adresini, WinSCP yi açtığınızda karşınıza çıkan Host Name girdisine yazın. Kullanıcı adına root, şifre kısmına da alpine yazın ve Login e basın. (Jailbreak esnasında koyulan standart şifre alpine dir. Bu şifreyi değiştirdiyseniz kendi şifrenizi girin.)

Adım 3
Resimde gördüğünüz klasöre gelene kadar kırmızı ile yuvarlak içine almış olduğum Parent directory e basın. (Normal şartlarda 3 kere basmanız gerekmektedir.)
Resimde gördüğünüz klasöre ulaşınca, sol taraftan da çevirinin bilgisayarınızda olduğu klasörü açın. Daha sonra görmüş olduğunuz 3 klasörü seçerek F5 e basın. Çıkan pencerede hiçbir ayarı değiştirmeden Copy'e basın. Tekrar bir uyarı gelirse Yes ALL'a basın.

Adım 4
Yükleme tamamlandıktan sonra (Yaklaşık 5-10 saniye sürer) telefonunuzun dil ayarlarına girerek Türkçe'yi seçin.
Daha sonra numara formatının da düzelmesi için telefonunuzu tamamen kapatıp, açın.

Forumdonanimdan alıntıdır..

• Beğen
Tepkiler: kaantas35

icep

icep

Üye
saol...

b0rra

Üye
tsk

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşşekürler

luupuus

luupuus

Üye
teşekkürler

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
teşekkürler

umit55

Üye
arkadaşlar
yönergeleri anlatıldığı gibi izledim
dosyaları iphone'a aktardım
ama dil seçeneklerinde halen türkçe seçeneği görünmüyor
bir öneriniz var mı acaba

--------------- Ekleme ---------------

tamam
hallettim

iskenlii

iskenlii

Üye
cok sağul

dekmanci

Üye
tskler

isyatur

isyatur

Üye
bu iphoneni fiyatı ve nerde satıldıını bilen varmı

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
farklı alternatifler sunman cook ii biri olmazsa otekini denerz :D:D saol:D:D

dimgsm

Üye
bendekı cıhaz 8 gb ogrenmek ıstedıgım butun ıfhoneler ıcınmı detaylı bılgı yazarmısınız acaba

--------------- Ekleme ---------------

ekledıgınız rapıd lınkı sorunlumu bıde onu kontrol edermısınız

saftuccar

Üye
emek veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür geceler boşa sabah olmuyor yüreğinize sağlık...:):sn:

yildirim04

Üye
arkadaşlar IP adresini giriyorum hata veriyor neden olur

erdem1365

erdem1365

Üye
tamamdir sagol mudur

bluemurat

bluemurat

Üye
merhaba arkadaşlar elimde japon malı çakma ıphone var çin malı değil ozellik bakımından gerçek ıphoneyle bırebır aynıı ama dili ingilizce bunu nasıl duzeltebiliriz yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt