Ipb Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jetix

Üye
    Konu Sahibi
Ipb Hakkında
Bilgi almak istediğim konu şu, şimdi ben diyelimki invision power board'n her hangi bir full sürümünü kurdum, kurduktan sonra ileride herhangi bir problemle (forumun invision developerleri tarafından durdurulması v.b. şeylerle) karşılaşabilirmiyim?
Birde ben ipb'nin trial versiyonunu kurdum diyelim sanırım 1.3 final'n trial versiyonu sınırsızmış bildiğim kadarıyla bu 2x lerdede aynımı yada trial versiyonunu zaman sıınırını nasıl öğrenebilirz bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
1. İnvision Power Board'ı lisans almadan kullandığın takdirde siten kapatılır, amatör amaçlı kullanırsan en fazla 1 yıl, site üzerinden gelir sağlarsan hiç belli olmaz; 5 ay, 3 ay, hatta bakarsın ilk aylığını aldığının ertesi günü kapatırlar siteyi.

Ayrıca, Full, cr*ckli ya da lisanslı imajı altında dağıtılan İPB veya diğer forum türlerine imaj ne olursa olsun kanmayınız. cr*ckli ve Full dedikleri forumun açıklarını vb. kapatacak dosyalar forum dosyalarında gerekli yerlere koyuluyor, böylece güvenlik vs. sorununuz kalmıyor.

Lisanslı denilenlere de kanmayın, lisans alımları site adına veya şahıs adına olduğu için İPB'nin size lisans adını sorduğunda ne cevap vereceksiniz? Hangi site adı veya şahsa ait kayıtlı olup olmadığını biliyorsanızda o forumu sadece siz kullanmıyor olacaksınız, çünkü sizin o forum dosyalarını indirdiğiniz sitelere her gün yüzlerce kişi giriyor ve deneme amaçlı kurarak İPB sistemine sinyalini gönderiyor.. Artık gerisini siz düşünün.

2. İPB 1.x.x versiyonları ücretsiz olarak kullanılabiliyor, 1.3.1 Final versiyonu da buna dahil. Ayrıca, trial versiyonlarının ne zaman kullanıma kapatılacağı belli olmuyor, Admin CP'de yazar fakat İPB şirketinde kullandığınız trial versiyona ait bir gelişme yaşanırsa trial versiyonu kullanan siteler kapatılır ya da lisans almaları istenir..

UndeRqRo.uNd

Üye
hostingin sağlam ve qüvenilirse her türlüsünü kurabilirsin .üye sayın 5bini aşınca alırsın.
yasal olanı trial ve 1.3 kadar olan sürümler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...