Symbianize
Üye
diğer cihazlarla görüntülü konusma yapması cok zor

ama arkadas goruntulu gorusmede yapmak ıstıyorbuzamanda pek goruntulu gorusme kullanan yok her kes 3g ınternet ıçın kullanıyor
- - - Eklendi - - -
hele avea kullanan ıçın zor 3g goruntulu gorusme opnlarda dk 1 tl dıyebılıyorum
ama arkadas goruntulu gorusmede yapmak ıstıyorbuzamanda pek goruntulu gorusme kullanan yok her kes 3g ınternet ıçın kullanıyor
- - - Eklendi - - -
hele avea kullanan ıçın zor 3g goruntulu gorusme opnlarda dk 1 tl dıyebılıyorum
Mantıklı bir fikirgalaxy ace![]()
![]()

arkadaşlar ıpadin yanına basit telefon almak istiyorum max600TL önerilerinizi bekliyorum.
Telefondan istediklerim:
- arama
- mesajlaşma
- görüntülü arama (3G Şart)
- Wifi 802.11 b/g/n desteklemesi
- telefonu wifi modem olarak kullanabilme
- 2-3 sene idare etmesi lazım
2. El bir LG Optimus Black bulursaniz sizin isinizi cok iyi gorur
2 megapiksel on kamerasi var, cogu telefonda olmayan bir ozellik 3g li gorusme icin (0.3 mp oluyor genelde on kameralar)

valla 2007'den beri N95 kullanıyorum artık yeteren iyisi nokia 3310 alzaten iPad'in var
Arkadaşlar bugün çarşı-pazar gezdim. tek tek telefonlarla oynadım falan
Sonuç Nokia 603 almaktan tamamen vazgeçtim menüsü gövdesi falan aşırı derecede oyuncak gibi duruyor
Bunun üzere bütçeyi 700TLye çekmek zorunda kaldım
aldığım telefon beni 2-3sene idare etsin fazla birşey beklemiyorum telefondan uzun ömürlü olmasını istiyorum
Sony Ericson Neo-V mi? Nokia E6'mı?
Hayırlı olsun o zamanherkese teşekürler yarın neo v beyaz siparişi vericem![]()

Eğer ice cream sandwich guncellestırmesını alıyorsa onuda alacakmıs.google öyle bir acıklama yapmıs.çok oldum biliyorum ama birşey daha sorcamneo v için jelly bean çıkarmı ?
![]()
Eğer ice cream sandwich guncellestırmesını alıyorsa onuda alacakmıs.google öyle bir acıklama yapmıs.çok oldum biliyorum ama birşey daha sorcamneo v için jelly bean çıkarmı ?
![]()
arkadaşlar ıpadin yanına basit telefon almak istiyorum max700TL önerilerinizi bekliyorum.
Telefondan istediklerim:
- arama
- mesajlaşma
- görüntülü arama (3G Şart)
- Wifi 802.11 b/g/n desteklemesi
- telefonu wifi modem olarak kullanabilme
- 2-3 sene idare etmesi lazım

Neo V iyidir ya da Galaxy W![]()
saka bir yana banın acılmıs hayırlı olsun