IPad1-2-3-4-Mini

Sponsorlu Bağlantılar

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
IPad1-2-3-4-Mini
Öncelikle Selamlar.
Arkadaşlar bana benim anlayabileceğim bir şekilde iPad 1-2-3-4-Mini ve Nexus 7 farklarının ne olduğunu söyler misiniz? Hangisinde yapabileceğimi hangisinde yapamam ya da hangisinde yapamayacağımı hangisinde yaparım? gibi anlatırsanız sevinirim. İster uzun ister kısa anlatın ama uzun olursa sevinirim. :D
Şimdiden :tşk:

Bu arada ya iPad 2 ve Nexus 7 yi ayrıca karşılaştırabilir msiniz?
Bide androidde oynayabileceğim oyunları ios da oynayabilir miyim? İos da oynayabileceğim oyunları androidde oynayabilir miyim?

mr.bell

Üye
Çok geniş kapsamlı bir soru sormuşsun . Bunun için internetten videoları izleyerek kendin daha sağlıklı karar verebilirsin ama İpad 3 den özellikle uzun dur çünkü şuanda Apple Storeda bile görünmüyor . Eğer vaktin ve bütçen varsa İpad 5 Wi-Fi + Sim Kart takılan model alırsın . Nexus 7 ye gelirsek onuda bekle onunda yeni versiyonu gelecek gibi Mayısta . Ama sen ilk olarak İOS mu yoksa Android mi istiyorsun ona karar ver .

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ben İOS Android konusunda çok kararsızım. Oyun oynamayı, film izlemeyi, kitap okumayı çok severim bunların yanında internetimde hızlı olsun isterim ve kamera kalitesi de çok fazla iyi olmasına gerek yok normal olsa da olur yani. Bide bütçem çok fazla değil. 1.000-1.500:tl: arası. Benim bir tanıdığımda iPad 2 var beğendim aslında. Ama kararsızım Nexus 7 de güzel geldi.

- - - Eklendi - - -

Bide iPad 2 alsam İOS güncellenebiliyor mu?

mr.bell

Üye
Alır neden almasın ama sen alabiliyorsan ipad serisinden en kötü İpad 4 al . Ama Mini retinalı gelecek onad bak ama film konusunda İOS hangi formatları destekliyor bilmiyorum.

Symbianize

Symbianize

Üye
iPad bir artık desteklenmiyor çöp
iPad2 biraz eskidi ama hala iş görür diğerleri ne yapıyosa oda yapabilir ama gelecek için bişey diyemem
iPad3 yeni bir model ama Apple bu modeli sitesinden bile kaldırdı nasıl bir destek alır Allah bilir
iPad4 şuanlık en iyisi fakat daha iyisi hatta çok daha iyisi yeni iPhonela beraber tanıtılacak bence bekle
iPad Mini ise iPhone4S le aynı özelliklere sahip kamerası düşük ve RETiNA ekranı yok yani sakn alma

Android tablet bana göre alınmaz o yüzden az daha bekle iPad 5 yada iPad mini 2 al iPad 5 alırsan en az 4 yıl gider sana

-Emre

-Emre

Üye
iPad2 biraz eskidi ama hala iş görür diğerleri ne yapıyosa oda yapabilir ama gelecek için bişey diyemem
iPad3 yeni bir model ama Apple bu modeli sitesinden bile kaldırdı nasıl bir destek alır Allah bilir
iPad4 şuanlık en iyisi fakat daha iyisi hatta çok daha iyisi yeni iPhonela beraber tanıtılacak bence bekle
iPad Mini ise iPhone4S le aynı özelliklere sahip kamerası düşük ve RETiNA ekranı yok yani sakn alma

Android tablet bana göre alınmaz o yüzden az daha bekle iPad 5 yada iPad mini 2 al iPad 5 alırsan en az 4 yıl gider sana
Sana kalırsa androidin hiç bişeyi alınmaz bana fanlik yapma diyen sensin kendin fnligin kralıni yapıyon. Bence de asla ios tablet alınmaz iphonea belki şans verebilirim ama ios tablete asla.

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi

iPad 5 kaç paraya gelir acaba? Ona göre benim çok fazla bi bütçem yok yani. Bi de kolayca kasmadan takılmadan film izleyebileceğim hangisi olur? Son olarak da Android'i hangi yönden sevmiyorsun İOS'u hangi yönden seviyorsun?
Yorumların için :tşk:

- - - Eklendi - - -

Sana kalırsa androidin hiç bişeyi alınmaz bana fanlik yapma diyen sensin kendin fnligin kralıni yapıyon. Bence de asla ios tablet alınmaz iphonea belki şans verebilirim ama ios tablete asla.

Androidde neler yapabilirim açıklar mısın? Bir de senin İOS'u hangi yönden sevmiyorsun Android'i hangi yönden seviyorsun?
Yorumların için :tşk:

- - - Eklendi - - -

Bir de mini almam galiba çünkü ekranı küçük. iPad dan mini'yi tercih edecek olursam da onun yerine Nexus alırım büyük bi ihtimal.

- - - Eklendi - - -

Şunu unutmuşum: emre641996 Sen hangi tableti önerirsin belirttiğim fiyat aralığında?

- - - Eklendi - - -

Bayağı uzun oldu ama sormadan edemeyeceğim :D
iPad 2 de ve 4 de oyunları en yüksek kalitede kasmadan takılmadan oynayabilir miyim?

Symbianize

Symbianize

Üye
Bir kere android bana göre bak bana göre diyorumki fanları alınmasın rezalet kendi tarayıcısı bile yok chrome kullanıyor telefon olarak bi nebze iyidirde tablet olarak kötü stabilitesi bozuk ve diğer konulardada bahsettiğim gibi lag sorunu var uygulama durup dururken kapanırsa hiç şaşırma bence androide hiç bulaşma kasmadan filmi ipad2 de bile izlersin ipad 5 1500 tl civarı gelir

- - - Eklendi - - -

iPad 2 De oyunlarda (gta gibi ağır oyunlarda) hafif kasma olur ama çok hafif ipad 4 te kasmanın ksi olmaz

• Beğen
Tepkiler: Ragnar Lothbrok
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Bir kere android bana göre bak bana göre diyorumki fanları alınmasın rezalet kendi tarayıcısı bile yok chrome kullanıyor telefon olarak bi nebze iyidirde tablet olarak kötü stabilitesi bozuk ve diğer konulardada bahsettiğim gibi lag sorunu var uygulama durup dururken kapanırsa hiç şaşırma bence androide hiç bulaşma kasmadan filmi ipad2 de bile izlersin ipad 5 1500 tl civarı gelir

- - - Eklendi - - -

iPad 2 De oyunlarda (gta gibi ağır oyunlarda) hafif kasma olur ama çok hafif ipad 4 te kasmanın ksi olmaz

Zaten bir forumda güvenilir bir forumda incelemesini yapmışlar. Derin incelemişler. İOS alacağım kesinleşti. Oyun oynarım kasma olsa bile hafif olur ama en yüksek kalitede oynayabilir miyim?

Yorumların için tekrar TEŞEKKÜRLER :good:

Symbianize

Symbianize

Üye
Zaten bir forumda güvenilir bir forumda incelemesini yapmışlar. Derin incelemişler. İOS alacağım kesinleşti. Oyun oynarım kasma olsa bile hafif olur ama en yüksek kalitede oynayabilir miyim?

Yorumların için tekrar TEŞEKKÜRLER :good:
Kesinlikle zaten iosta kullanılan gpu çok kaliteli mesela benim s3ümde vardı mali400 gpulu şuan kullandığım 4sin grafik kalitesü kat kat iyi

• Beğen
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Çok :tşk:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
İpad 4 derim çunkü cihaz cok hızlı retina ekra benzersiz bişi ios işletim sistemi zaten başlı başına bir kral bu isletim sismtemi virus felan bulaşması sistem şişmesi donma kasılma kendiliğinden kapanıp açılma imkansız

• Beğen
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
İpad 4 derim çunkü cihaz cok hızlı retina ekra benzersiz bişi ios işletim sistemi zaten başlı başına bir kral bu isletim sismtemi virus felan bulaşması sistem şişmesi donma kasılma kendiliğinden kapanıp açılma imkansız

:tşk:

Üst Alt