Tavsiye ipad mini vs ipad 2

Sponsorlu Bağlantılar

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
ipad mini vs ipad 2
tablet alcam ipad mini ipad 2 mi

0MG90

0MG90

Üye
İkisi de A5 çip seti kullanıyor. iPad Mini nin kamerası daha iyidir ama. 2 nin kamera kötü Vga çekiyor. iPad 2 imde şu ana kadar oyunlarda kasma sıkıntısı yaşamadım ama yeni oyunlar çıktıkça grafikler kötüleşmeye başlıyor daha iyi cihaz gerekiyor. Onun dışında sorun yok. Bu ikisi yerine Retina ekranlı iPad Mini alsan daha rahat edersin. Apple Store da taksitte mevcut.

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
bimiom ipda mini gib ama ısınma oluomu ipad 2 de

0MG90

0MG90

Üye
Çok fazla oynarsan (4 saat falan) ısınıyor tabi. Benim önerim ikisini de alma. Almışken Retina ekranlı iPad Mini al. Pişman olma sonradan.

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
o çok pakı bide tab 3 bakıyorm önerin ne

0MG90

0MG90

Üye
Tablette en iyisi iPad bence. Dediğim gibi Retina ekranlı iPad Mini al. Kredi kartı ile alacaksan Apple Store Türkiye sayfasında taksitte mevcut

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
İpad mini 32 gb versiyon tavsiye edilir.Çünkü uygulama boyutları malum daha sonra ekstra hafıza eklenmediğinden dolayı.Kullanıyorum gayette güzel birde 7.1.1 jailbreak olsa tadından yenmeyecek :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
İpad mini 32 gb versiyon tavsiye edilir.Çünkü uygulama boyutları malum daha sonra ekstra hafıza eklenmediğinden dolayı.Kullanıyorum gayette güzel birde 7.1.1 jailbreak olsa tadından yenmeyecek :)
Retina ekranlı Mini'de A7 var abi hızdan uçar :D +Kamera daha iyi.Güncelleme desteği daha uzun

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
ipad 2 ramı 1gb mi