Yardım İpad mini ve ios 7.0.4 ile ilgili sorunlarım var , Anlayanlar yardım edebilr mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi
İpad mini ve ios 7.0.4 ile ilgili sorunlarım var , Anlayanlar yardım edebilr mi ?
Arkadaşlar Merhaba Ben ios 7 yüklediğimden beri sorunlar bitmedi, şarjı hemen yiyor yada uygulamalar durduk yere kapanıyor, Jailbreak yaparak birkaç sorunu çözdüm tabii, Benim sizden istediğim şey şu : Bir gün mini'yi açtığımda uygulamalarım kaybolmuş ikonları vs. gözükmüyor ama hafızada yine de yer kaplıyorlardı ben de restore yaptım yeniden yükledim dün yine aynısı oldu 6.1.3 e geri döneceğim , dönmeden yapacağım , önereceğiniz bir çözüm yolu var mı?

0MG90

0MG90

Üye
6 ya geri dönemezsin artık. 7.1 e kadar sabret.

El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi
bende farkettim dönüş yapılmıyormuş ama 7.1 e 1 ay kalmış bakalım ne olacak :)

ibrahimuzum1

Üye
6 ya geri dönemezsin artık. 7.1 e kadar sabret.
7.1le düzelir mi kiArkadaşlar ben de yeni aldım ipad mini ama hakikaten bazı takılmalar sinir bozucu özellikle büyük oyunları nova 3 modern combat 4 vs oynamak çok zor 7.1le düzelir mi bi umut :(

0MG90

0MG90

Üye
Benim iPad2 de sorun yok
7.1 de düzelir tüm sorunlar

0MG90

0MG90

Üye

ibrahimuzum1

Üye
Hızlı pek sorun görmedim ama oyunlardan bazen atma oluyor ve şarj hızlı gidiyor.
Bunlar düzelecektir güncelleme ile.
Hangi oyunlardan mesela ağır oyunlarda akıcı olması pek mümkün değil herhalde ipad 2nin

El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi
hiç alakası yok hakkını vermek gerek ipad mini'nin her oyunu kasmadan açıyorum , ayrıca ipad mini de ipad 2 den daha çok verim ve performans mevcut !

ibrahimuzum1

Üye
hiç alakası yok hakkını vermek gerek ipad mini'nin her oyunu kasmadan açıyorum , ayrıca ipad mini de ipad 2 den daha çok verim ve performans mevcut !
Modern combat 4ü nova 3ü asphalt 8i akıcı olarak oynayabilior musunuz ios 7.0.4 ile

El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi
evet ne fark olacak ki ? denedim ikisini de gayet güzel çalşıyo

karatren1907

Üye
ipad mini + 4g kullanıyorum. cihazın gücü ios 7.0.4 de bazen zayıf kalıyor. ama dediğiniz gibi işlemler hızlı. her cihazın gücüne göre versiyonlar yüklenerek satış yapılır.diğer versiyonlar uygun olmayıp zorlanıyorlar. benden sana tavsiye orjinsline geri dön ve versiyon güncellemesi yapma. içinde oan programları silmek için bilgisayardan itunnes.i kullanabilirsin.
Modern combat 4ü nova 3ü asphalt 8i akıcı olarak oynayabilior musunuz ios 7.0.4 ile
asphalt 8 mini ipad da çok rahat kullanabiliyrsun.
ipad mini + 4g kullanıyorum. cihazın gücü ios 7.0.4 de bazen zayıf kalıyor. ama dediğiniz gibi işlemler hızlı. her cihazın gücüne göre versiyonlar yüklenerek satış yapılır.diğer versiyonlar uygun olmayıp zorlanıyorlar. benden sana tavsiye orjinsline geri dön ve versiyon güncellemesi yapma. içinde oan programları silmek için bilgisayardan itunnes.i kullanabilirsin.
asphalt 8 mini ipad da çok rahat kullanabiliyrsun.

istersen aldığın yere git garantisi varsa reset atsınlar ve jeilbreak yapma. bazen sistemi çökertebiliyor

Üst Alt