İpad ios 4.2.1 tamamen türkçe mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

birmot

Üye
    Konu Sahibi
İpad ios 4.2.1 tamamen türkçe mi?
arkadaşlar amerikadan ipad getirtiyorum 10-15 aralık arası elimde olcak bi sorum olacak ipadin versiyonunu son sürüm yapınca tamamen türkçe oluyo mu? Yoksa sadece türkçe destekli kılavye mi ekleniyo kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

yok mu bilen ve kullanan

--------------- Ekleme ---------------

yok mu hala koca forumda kullanıp bi cevap yazcak

birmot

Üye
    Konu Sahibi
hey arkadaşlar 3 gün oldu yok mu cevap yazcak kullanan allahın kulu

Ben kullanıyorum arkadaşım.

Tamamen türkçe oluyor.
Klavye de türkçe karakterler için u,s,i,c,g ye ikikez tıklatınca ü,ş,ı,ç,ğ yi elde edebiliyorsun.

Sormak istediğin bişe olursa kayahuseyin@gmail.com a mail atabilirsin.

birmot

Üye
    Konu Sahibi

teşekkür ederim cevabın için saol gelsin cihaz takıldığım konu olursa mail atarım

Nadir

Emekli Yönetici
itunese takıp güncelleyince Türkçe olur..

Fakat bildiğim kadarıyla 4.2.1 için henüz stabil bir jailbreak çıkmamış bunu da göz önünde bulundur istersen.

birmot

Üye
    Konu Sahibi
Fakat bildiğim kadarıyla 4.2.1 için henüz stabil bir jailbreak çıkmamış bunu da göz önünde bulundur istersen.
bunu yazmanın sebebini anlamadım 15 gün oldu cihaz geleli versiyon yükledim 4.2.1 tamamen türkçe oldu stabil den kastın cihazı tamamen kapatınca bilgisayara bahlamadan açılmıyor bunu anlatmak istedin herhalde ama bu hiç sorun değil standby konumunda bırakıldığında hiç sorun çıkarmıyor üstelik şarjıda bu durumda eksilmiyor gibi bişey yani sorun yok cihaz süper tavsiyemdir sene başında stabil jailbreak çıkacak hatta şimdiden deneme sürümü çıktı bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...