Haber iPad Air 2 En İnce Tablet Olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iPad Air 2 En İnce Tablet Olabilir

Tabletler son yılların vazgeçilmez bir aracı olduğu artık kabullenmiş durumdayız. Bu alanda öncü olan Apple’da, iPad Air 2 özellikleri netleşmeye devam ediyor. Kasım ayı içinde beklenen iPad Air 2 daha ince olacağı söylentileri gidererk kuvvetleniyor.

Apple A8 yonga, 2 gb RAM kullanılan tablette NFC olmayacağı konusu temassız ödemenin de olmayacağının bir göstergesi. Arka kamera 8MP olan cihazda siyah, gümüş, ve altın renk ile 16/32/64/128 GB depolama seçenekleri ile sunulması bekleniyor. Tüm bu haberlerin netleşmesi ise 16 Ekim tarihinde yapılması planlanan etkinlikle gerçekleşecek.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Konfor olmaz

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kırılganlığın önüne geçilebilir belki ;)

furkankaya559758

Üye
İnce olması bence kullanımı zorlaştırıyor. Tabletin kalınlığı 9 mm'nin altına düşmemeli bence.

0MG90

0MG90

Üye
İnşallah yanında iPod'da tanıtılır :D

Fenomenon

Fenomenon

Üye
apple ipad'lerde os x kullanmazsa windows tabletlerin gerisinde kalabilir.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Serhan

Serhan

Üye
Parmak okuyormu :zong:

alical33

alical33

Üye
Bu yandaki sessiz ve ekran kilidi düğmesi olmayacak incelikten dolayı diyorlardı doğru mu acaba

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Serhan
alical33

alical33

Üye
Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: alical33
alical33

alical33

Üye
kilit tuşu olmayacak dedin onu acıkladım iste
Kilit demedim ya bu sessize almak için bi tuş var ya onu diyorum ses açma tuşunun üstündekiEkran kilidi dediğim ekran Yön kilidi eksik yazmışım pardon :)

0MG90

0MG90

Üye
Kilit demedim ya bu sessize almak için bi tuş var ya onu diyorum ses açma tuşunun üstündekiEkran kilidi dediğim ekran Yön kilidi eksik yazmışım pardon :)
O ayarlardan ya sessize almaya ya da yön kilitlemeye ayarlı, o kadar

• Beğen
oznkrts

oznkrts

Üye
Ben air kullanıyorum incelik bence tam yerinde bunun biraz daha incesi olursa içine ederler zaten çantalarda dolaşıyor alet sonra iphone avarel gibi eğilecek

Serhan

Serhan

Üye
İpad Air 2 den sonra:
Benide kılıfınızda , çantanızta taşısanız bende bükülürüm :ehe

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
İnceltme güzel kardeşim inceltme. iPhone 6'yı o kadar ince yapmışlarki elimizi doldursun diye tough armor kullanıyoruz.

• Beğen