iPad 3 alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi

fiyatı da iyi al gitsin :oke:
ios iyidir :oke:

teşekkürler :) hemde çok iyi :)

- - - Eklendi - - -

Kim ne derse desin tablette en iyisi apple. Hayirli olsun.

Teşekkürler kardeş.

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim :)

- - - Eklendi - - -

sakalın var mı?

:ehe

- - - Eklendi - - -

ipad minide a6 olmamasına rağmen çok iyi performans veriyor flash player falan bahane zaten çoğu film sitesi ios cihazlarla uyumlu yapıyor marketin kalitesi ve güvenliğinden bahsetmiyorum ios androidden her şekilde iyi öyle olmasa tablet pazarında 1. olmazdı telefonda geride gözüksede çeşitlilikten

Katılıyorum iyi bir marka olmasa her çıktığında milyonlarca satmazdı.

Joker.

Joker.

Üye
Emre kardeş tamam apple veya ios a karşı anticisin ancak her yere girip pişman olursunuz yok kötü yok almak saçmalık vb şeyler yazarak milleti caydırma bari

- - - Eklendi - - -

Bu arada hayırlı olsun kardeş

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Emre kardeş tamam apple veya ios a karşı anticisin ancak her yere girip pişman olursunuz yok kötü yok almak saçmalık vb şeyler yazarak milleti caydırma bari

- - - Eklendi - - -

Bu arada hayırlı olsun kardeş

Teşekkürler kardeş :) Beni caydıramaz kafaya koydum bir kere :D

-Emre

-Emre

Üye
herkesin kendi tercihi diyorum ya. Ama gerçekten saçma sapan engelleri olan bi sistemi cihazın arkasındaki elma olmasa kim kullanır?? Marka sevdası yüzünden parayi sokağa atmaktır bu. Ya bi ana ekranı bile olmayan tablet alınır mı Allah'ın aşkına? Ülkemizdeki bu marka sevdası deli ediyor beni. Neyse yine diyorum, herkesin kendi tercihi.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Biz de tablet yapalım arkasına elma resmi yapıştıralım milyonlarca satsın hem bizim elmamız onlarınki gibi ısırılmış olmayacak :cool

- - - Eklendi - - -

:ehe

nokia_belle

nokia_belle

Üye
bana görede android tabletler gereksiz tablet denilince iostan ibarettir parası o konuda önemli değildir istedilği şekildede kişiselleştilirilir,ios tabletler sokağa atılan para değil asıl sokağa atılan para 70-100tl gibi komik rakamlarda olan tabletlerdir bu benim düşüncemdir ama bu sizin kişisel tercihiniz ve herkesinde kişisel tercihi farklıdır

-Emre

-Emre

Üye
70-100 TL'ye tablet olmaz kardeşim. Onlar cin mali çocuk oyuncağı. Android Tablet için, en az 400 lirayı gözden çıkarmak gerek. Orta segment bi tablete yeter. (Nexus 7,galaxy tab 3 7inch vs) ancak güçlü bi donanım isterseniz 800-1000 liraya çok sağlam cihazlar bulunabilir.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Emre kardeşim konuyu uzatmayın lütfen rica ediyorum. Kendi kişisel fikrim diyorsun insanlar alır almaz onlarında kendi isteği,fikri,görüşü yani.

-Emre

-Emre

Üye
E tartışıyoruz burada, aynısını o da diyor :)

MaxipmaN

Üye
geçen toshıba tablet gördüm çocuk 800e aldım dedi ekranı bayağı kaliteliydi subway sufferstaki takılmalar kolaylıkla görünüyordu

Üst Alt