hayırlı olsun![]()

geçmiş olsun![]()

geçmiş olsun![]()
ios, apple pişmanliktir heleki tablette700e çok çok iyi bir tablet bulabilirsin her özelliğini kullanabileceğin
neyse herkesin kendi tercihi.
ios, apple pişmanliktir heleki tablette700e çok çok iyi bir tablet bulabilirsin her özelliğini kullanabileceğin
ipad 3ten bahsediyoruz.ios kullandin mi hic bu arada?Ben komşunun iPad 2'sini kullandım bence çok iyi ve hızlı. Oyunlarda yüklemişler Real Racing 3, Asphalt 7, Sims Freeplay kullandım 1 kasma bile yok.Tercih herkese göre değişir tabii.

Emreipad 3ten bahsediyoruz.ios kullandin mi hic bu arada?
Apple tablette pişmanlıktırmı yazıyor benmi yanlış görüyorum...ios, apple pişmanliktir heleki tablette700e çok çok iyi bir tablet bulabilirsin her özelliğini kullanabileceğin
Apple tablette pişmanlıktırmı yazıyor benmi yanlış görüyorum...

Bu arada, normal zamanda buraya yorum atmıyorsaniz konuya balıklama dalmayin![]()
Beni dinleyen mi var ki..
Evet doğru yazıyor, kişisel fikir?
Bu arada, normal zamanda buraya yorum atmıyorsaniz konuya balıklama dalmayin![]()
istediğim zaman konuya mesaj yazarım ayrıca fikirleriniz biraz yapmacık ipad bi kere dünyaca kabullenmiş en iyi tablettir.
ayrıca hiç ipad aldınmı eline ? eminim almamıssındır...