Yardım Ipad 2 Ekran Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Eray1910

Üye
    Konu Sahibi
Ipad 2 Ekran Sorunu
Merhaba arkadaşlar,

1 ay kadar önce Vat 'dan ipad 2 aldım aslında 4 düşünüyordum ama laptop, telefon felan alınca fazla yüklenmeyim dedim. Bu yüzden ipad 2 aldım ilk ios cihazım ve çok eğleniyorum kullanırken yeni şeyler vs buluyorum. Çok iyi cihaz güzel kullanıyorum çok nadir de sa sorunsuz olarak, daha evden dışarı çıkartmak nasip olmadı ama ekranda bir sorun baş gösterdi. İnfinty Blade 3 yükledim başlangıçtaki siyah ekranda iken sağda solda ve özellikle sağ alt kısma doğru çok belli olan yeşilimsi bir ışık çıkmaya başladı. Oyundan mı kaynaklı diye başka şekilde denemek istedim film izlerken alt ve üstteki siyah kısımlarda aynı ışığı gördüm ve bu sorun benim canımı çok sıktı. Daha 1 ay olmadı ki kullanımı en fazla 3-5 gün kullanımışdır, sürekli olarak kullanmaya başlasam bozulup gidebilir bile diye düşünüyorum.

Sizlere sorum buna bir çözüm var mıdır yada hiç uğraşma Vatan'a götür mü dersiniz ?

Benim düşüncem kurban bayramında müsait olacağım tatilde o zaman Vatan'a götürsem ve İpad 2'yi verip İpad 4 mü alsam diye düşünüyorum sizce mantıklı mıdır ? Hem bu led ekran hikayesini sevmedim ben ipad 4 deki retina ekran daha iyi hemde işlemci vs olarak iyi sanırım. Sizlerin yorumuna göre birşeyler şekillendirmeyi düşünüyorum.

Yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..



Sorunu bu şekilde fotoğraflı olarak göstereyim birde. Alttaki yeşil renk bariz belli oluyor yanlarda da var bundan ama fotoğraf olduğundan belli olmuyor gözle çok net gözüküyor..
 


netzach

netzach

Üye
LED'lerden bazıları yanık kalmış olabilir. Vatan'a götür direk, biraz koy üzerine iPad4 al.
 
0MG90

0MG90

Üye
Garantisi vardır ne de olsa götür bence. Bende de bazı oyunlar sorun çıkarıyor iOs 7 ile uyumlu değil hepsi o yüzden kapanıyorlar ya da kasıyorlar hep.
 

Eray1910

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç yazıyorum ama bilgi vermek amacıyla yazıyorum.
Vatana götürdüm müşteri hizmetlerindeki arkadaşlarda sorunumu bariz bir şekilde gördü ve servise yollandı kurban bayramının 3-4. günü felan gibiydi. 20 gün kadar sonra dönüş yapıldı ürünü almaya gittiğimde ürünün emsalleriyle arasında bir fark olmadığı gözlenmiştir diye geri yollandı, ekrandaki parmak izlerini silmişler sadece. İnfinity Blade 3 vardı onun açılışındaki siyah ekranda çok belli oluyordu açtım oyunu o siyah ekranda yine gösterdim sorunu oradaki arkadaş yapacağımız birşey yok en fazla yine yollarız dedi. Teslim almadım yeniden yolladım bir 20 gün kadar daha geçti ve tekrar geldi. Ürünü sıfır yenisi ile değiştirmişler bu şekilde verildi bende bunu sıfır olarak bıraksam da iPad 4 alsam farkı ödeyip dedim maalesef öyle birşey olamaz dediler bende tamam o halde deyip açtım jelatini ilk deneme olarak kamera arkasına parmağımı koyup fotoğrafını çektim ve yine köşelerde ışık sızmaları belli oluyor. Eğer istersen yine yollayalım dediler bende biraz beklemeyi düşündüm eğer yine çoğalırsa yollayacağım bu sefer kesinlikle iPad 4 ile değişim isteyeceğim olmazsa tüketici haklarına gideceğim. Ayrıca Galaxy S4 kullanıyorum market olsun uygulamalar oyunlar herşey olsun Apple'a Samsung'dan daha çok güveniyordum ama güvenimi boşa çıkarttılar, yazık ya verdiğimiz paraya.

Sizlerin yorumlarını da almak istiyorum düşüncem doğru mudur ? Ya da farklı bir yol mu tavsiye edersiniz bana.
 
0MG90

0MG90

Üye
Valla bende de ipad 2 32gb var ama böyle sorun yaşamadım sana sorunlu ürün veriyorlar o zaman
 

Eray1910

Üye
    Konu Sahibi
Çözemedim ki ben bu işi attığım fotoğraftaki gibi bariz belli bir yeşil ışık var. Vatan'daki teşhir ürünlerine bakıyorum hiçbir sorun yok -.-
 
baby_face_

baby_face_

Üye
Bende yaklaşık 2 sene önce Satürn'den aldım ama hiç bir problem yaşamadım çok şükür.
 


Üst Alt