turbocore99 Üye aaeerr' Alıntı: Magazada mc4 telefonla uyumsuz gozukuyor l520. Onu nasıl yuklerım ? Genişletmek için tıkla ... onu maalesef bu yöntemle yükleyemezsin onu geliştiricinin 512mb ramlere uyarlaması gerekli ancak ozaman yükleyebilirsiniz.
aaeerr' Alıntı: Magazada mc4 telefonla uyumsuz gozukuyor l520. Onu nasıl yuklerım ? Genişletmek için tıkla ... onu maalesef bu yöntemle yükleyemezsin onu geliştiricinin 512mb ramlere uyarlaması gerekli ancak ozaman yükleyebilirsiniz.
slmrt Üye sagokolosago' Alıntı: Proxy açık de ondan sonra değişiyo Genişletmek için tıkla ... yok dns değişmiyo sadece port ve proxy değişiyo
sagokolosago' Alıntı: Proxy açık de ondan sonra değişiyo Genişletmek için tıkla ... yok dns değişmiyo sadece port ve proxy değişiyo
ERsin YAvuz Üye nokia kemerayı yükleyemenler için eski yöntem burdakinin aynı işlem sadece ip numarası değişik 117.135.139.179 yazıp yükleyebilirsiniz l820 yükledim ben öyle
nokia kemerayı yükleyemenler için eski yöntem burdakinin aynı işlem sadece ip numarası değişik 117.135.139.179 yazıp yükleyebilirsiniz l820 yükledim ben öyle