Ip bulma

Sponsorlu Bağlantılar

quitac

Üye
    Konu Sahibi
Ip bulma
Ilk önce kendi IP’mizi ögrenelim:) Baslat > Çalistir’i açin ipconfig yazip enter’layin.Evet simdi IP adresiniz karsinizda..


IP Adresini bulmayi 2 bölüme ayiralim..

1- Site IP Adresi
2- Kisisel IP Adresi

Site IP Adresi

Çesitli programlarla da yapabilirsiniz fakat en kolay yolu;

Baslat > Çalistir’a gelip CMD yazin.Simdi ise ping yazdiginizda un IP adresi karsiniza gelir..


Kisisel IP Adresi

1-MS-DOS
2-Mail Yoluyla
3-NetMeeting
4-Outlook Exp.
5-Sniffer’lar

Tek tek açiklamaya baslayalim..


1-MS-DOS

MSN’den Kisisel IP almanin tek yolu vardir o da MS-DOS.Aslinda basit bir is bunu yapmak.Amaa herzaman olacak diye bir sey sözkonusu degil yani bazen hedef sasabilir:) Simdi diyelim ki MSN’de biri ile sohbet ediyorsunuz.Arada bir konu açin ve bir dosya yollayin.Ne oldugu farketmez resim de olur, müzikte, dosya da...Karsidaki yolladiginiz dosyayi kabul ettiginde dosya inerken siz;

Baslat > Çalistir’i açin.CMD yazip enter’layin.Açilan pencereye netstat –n yazip tekrar enter’a basin.Simdi karsiniza birkaç IP çikacak:) Simdi ordaki IP’lerden 2 hane ile baslayan IP lere bakin eger yaninda ESTABLISHED yaziyor ise IP adresi bulduk.Amaa IP’ler birden fazla çikabilir.Bunun nedeni ise MSN’de baskalari ile yazismakta olmanizdir..


2-MAIL YOLUYLA

Bu yöntem sadece size gelen mailler dogrultusunda kullanilabilir.Tek tek açiklamak zorundayim..

Hotmail Üzerinden

Hotmail hesabinizi açin.Sonra Options > Additional Options > Mail Display Settings > Message Headers kismina gelin.”Full”ü isaretleyin ve OK’e tiklayin.Simdi Inbox’a geçin.Gelen Mail’e tiklayin.Mail açildiginda msjlarin üstünde IP adresini göreceksiniz..

Yahoo Üzerinden

Yahoo hesabinizi açin.Inbox’a girin.Sonra da IP sini almak istediginiz kisinin mailini açin.Simdi sag üst kösede Full Headers yazisi olacak.Ona tiklayinca maili yazan kisinin IP adresini ögrenebilirsiniz..

Pop3 Üzerinden

Gelen maili farkli kaydedin.Simdi kaydetmis oldugunuz mail’in uzantisi .eml dir.Bunu .htm yapin ve dosyayi açin.Mail’in üzerinde IP adresi yazili olmasi gerekir..

3-NETMEETING

Yine bir MSN yöntemi daha..MSN de IP sini almak istediginiz kisiye NetMeeting uygulamasini kabul ettirirseniz karsiniza söyle bir yazi çikar..

84.000.000.00 numarali kisiden yanit bekleniyor..

Burada 84.000.000.00 numara’si IP adresi oluyor yani:)..


4-OUTLOOK EXPRESS

Iki yöntemi var aslinda.

1-Gelen Mail’i tutum masaüstüne sürükleyin.Simdi .eml uzantili dosyanizin uzantisini .htm yapin.Dosyayi açin ve üstte yazili olan IP adreslerini görün..

2-Outlook ta gelen mail üzerine sag tiklayin ve Options’a girin.Burada birkaç bilgi olur.IP Adresi de bu bilgiler arasinra olabilir..

5-SNIFFER’LAR

Öncelikle Sniffer’in program oldugunu bilelim.Bu yöntem ile sizinle iletisimde olan herkesin IP Adresini ögrenebilirsiniz.En kücük paylasimi bile...Örnegin Kazaa’dan bir dosya çekmektesiniz.Sniffer’iniz IP adresini görüntülüyor.Ayni sekilde MSN’deki kisilerinde IP adresini ögrenebilirsiniz..
 
  • Beğen
Tepkiler: buraqqq18 ve fullpusat


erciyesli

Üye
bulduğunuz ipin nereden olduğunu ise

dan öğrenebilirsiniz
 

McKeinZe

Üye
SAOL DOSTUM GERÇEKTEN SIKI ÇALIŞMA ELLERİNE SAĞLIK İŞİMEDE YARADI
 
DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
ne diyeyyim quitac, rastladığım bütün konuların başucu kitabı gibi walla...ekliyorum arşivime
 
batur21

batur21

Üye
paylaşım için sağol
 

DİLANE

Üye
harikasın saol
 

buyuk027

Üye
merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevınırım bır sorunum var yardımlarınızı beklıyorum bana facebook tan ıp bulmanın oldugunu soylersenız sevınrım sımdıden tşk
 
futbol123

futbol123

Üye
saolasın krdeş
 
merty24

merty24

Üye
saol
 

aleden

Üye
kardes ben hotmaılden yapmaya calıstım ama olmadı cunku dedıgın hıcbırı benım hotmaılımde yok baska bır yontemı var mmı
 

gnytr

Üye
tesekrler..
 

IPTERASYON

Üye
İp adresi bulamıyorum Diyenler bu yöntemlerlede bulamazsanız bilgisayarı atın gitsin!Siz bişeyden anlamıyorsunuz demektir.İşte başlıyorum.
1-YÖNTEM MSN'DEN BULMAK İÇİN: (PROGRAMSIZ)

Msn Messenger Üstünden:
Msnden kişisel Ip için o kişiye resim müzik vb dosya göndermek şart...O dosya inerken başlat-çalıştır-cmd yaz açılan pencerede netstat -n yaz enter de.(aradaki boşluğa dikkat) Ordaki Iplerden 2 haneli olanlara bak eğer yanında ESTABLISHED yazıyorsa Ip bulunur.Aynı anda birden fazla kişiyle konuşuyorsan işler zorlaşır.

Hotmail Üstünden :
Hotmail aç options-additional options-Mail display settings-Message headers kısmına gel işaretle ok de inbox'a geç gelen maile tıkla açıldığında IP gözükür...Yok Bunlar uzun iş benim msn adresim kalabalık tek yakalamam zor oluyo diyorsan Yöntem 2 geç...Aşağıdaki örnek resimden msn ile nasıl bulunduğunu inceleyebilirsiniz...


2-YÖNTEM : IP TRAFİK MONİTÖR ( Boyut:424 Kb-Setuplu)
IP Traffic Monitor 424 kb'lık ufak bir yer kaplamakla birlikte kapladığın yerin üstesinden gelerek sizlere mükemmel bir yenilik sağlıyor...Yapmanız gereken tek şey IP Traffic Monitor kurup çalıştırmanız..Program otomatik olarak devreye girip Msn-Icq-yahoo-Microsoft Outlook- vb programların karşısında ismini yazarak sizlere Ip adresini saniyede buluyor...Görmeniz için örnek bir resim ekledim...


3-YÖNTEM : IP FİNDER ( Dosya Boyutu:249 kb-""Setupsızdır"")
Bu Yöntem özellikle casus yazılımlar kullananlar için çok etkilidir...Program sadece bulduğunuz IP adresinin doğru olup olmadığını onaylar...Amaç bilgisayarında 3 dk bir IP numarası değiştirme programlarını devre dışı bir halde gerçek Ip numarasını bulmadır...Bu programı şüphe duydunuz kişilerde veya kendini akıllı hisseden kişilerde rahatlıkla kullanabilirsiniz...Hatta kendinizde bile deneme amaçlı kullanabilirsiniz...Ayrıca bu program da Ağınızdaki veya o anki oturumunuz daki kişilerin Ip sinide host adını yazarak hemen ulaşabilirsiniz...Host adını bildiğiniz kişilerin Ip adresinide Msn-Icq-yahoo-Microsoft Outlook- vb programların açık olması durumunda bulabilirsiniz...Alt programın ufak bir önizlemesini eklemiş bulunuyorum...


4-YÖNTEM : XNS 5 ( Dosya boyutu : 272 Kb-"Setupsızdır")

Bu programın çalışma prensibi 2 yöntemdeki IP Traffic Monitor ile tamamen aynıdır...Arasında ki Tek fark sadece bu program setup gerektirmez istendiği an silinebilir ve istendiği an kurulumsuz çalıştırılabilir... Program açıldığın anda o anki gördüğü tüm Ip adreslerini size sunar ve bulduğu adreslerin nereden bulduğunu yazar..Mesela programı çalıştırın msn den birine selam yazın programda hemen bir Ip adresi çıkacaktır karşısında da msnmsgr.exe yazar program uzantısından anlayacağınızı umut ediyorum....Aşağıya örnek olsun diye bir resim ekledim incelerseniz programın çalışma prensibi daha iyi görürsünüz diye düşündüm...


Daha hala yapamıyosanız söyleyin ben size nediyim?
ayrıca msnden bulduysanız sonundaki 80 msnden bulundu demekdir onu kayde almayaın
 
Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Hayır merak ediyorum IP bulunca ne geçecek elinize?
Backdoor trojan falan mı atacaksınız? Worm mu göndereceksiniz?
Böyle bir şey yapmak için IP'nin nasıl bulunacağını soruyorsanız zaten değmez uğraştığınıza boşverin.
Öyle çok IP falan istiyorsanız buyrun benim ofisimdeki bilgisayarımın real IP'si 193.255.92.15 kıvranmayın daha IP bulacağım diye.

Ayrıca, insanlar karşı tarafın IP'sini bulamıyor diye başkalarına hakaret etmenin manası nedir onu anlayamadım.
 

merkesss

Üye
facebook sayfasını ıp nosunı nasil oqrenebılırm ve nasil kapanabılır.. bıelen ark warsa beklıyrom cvp lutfen
 

the arda

Üye
evet hotmail olmadı ama yinede iyi yazmışın kardeş saol
 

wgfbw

Üye
süper
 

1GidebiLsem

Üye
yha ben su hotmailden dediğin yerleri bulamadim??
 

murat altun

Üye
arkadaşlar ben bi telefon numarasının nerde oldugunu merak ediyorum bulabilirmiyiz acaba
 

mucokan54

Üye
kardeşim Bir Şey Soracam Şimdi Facede Bi Adam Var Herkes İle İlgili Dedikodu Çıkarıyor Ve Ben Bu Kişinin Oturduğu Yeri Öğrenmek İstiyorum Bi Yardım Ederseniz Çok Teşekkür Ederim ?!
 
maxirabit

maxirabit

Üye
Ayrıca cmd nin devamı var hariha üzerinden hangi şehirde olduğu bunuyor.Daha detaylı ögreniceksen savcılıga git.
 


Üst Alt