Yardım Ip 5 elma logosunun üstünde yazılar

Sponsorlu Bağlantılar

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Ip 5 elma logosunun üstünde yazılar
Arkadaşlar merhaba siteye az önce üye oldum bildiğim bir site burası. Konuya giriyorum

9 Eylül'de 2. El iPhone 5 aldım ve 4-5 gün sonra isteğim üzere kasasını değiştirdim. Kasayı değiştirdiğim akşam telefonu aldım ve işe gittim. Ancak telefon ben işe gidene kadar kapanmıştı. Şarja taktım elma logosu geldi ve 2-3 sn kadar canlı bir şekilde yandıktan sonra elma logosu soldu ve Ekranın üstünde yazılar gelmeye başladı bütün yazıların başında [NAND] yazıyordu. Ne yaptıysam açılmadı sabah tekrar götürdüğümde bataryanın oturmadığını bu Yüzden temassızlık olduğu için bu yazıların geldiğini söyledi ve eve yolladı beni. Bugün tekrar şarjı bitti ve 4 saat boyunca kilit tuşu ve home tuşlarına basılı tutarak açmaya çalıştım ve açamadım. 15-20 dk telefon kapalı halde kaldıktan sonra açıldı ve bunu devamlı yani şarjı Bittiği zamanlar yapıyor.

Nedeni nedir telefonun bana dediği şey doğru mu acil cevap bekliyorum telefonu kapatamaz hale geldim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler iyi forumlar
Arkadaşlar acil cevap bekliyorum 8 de işten çıkacağım direk telefoncuya gideceğim ona göre konuşacağım acil!!!

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Anlaşılan pek profesyonel bir tamirci değilmiş gibi durmakta, sorunları çözecekse tekrar verin çözmezsede şikayetci olup tüketici haklarına gideceğini söyleyin, çünkü kasayı değiştirdikten sonra sorunlar baş göstermiş. Arkadaşlarınıza onlarında arkadaşlarına söyleyip oraya gitmemelerini söylersiniz o da işini layıkıyla yapması gerektiğini belki anlar.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim Birazdan gidip dedikleriniz yapacağım emin olabilirsiniz lakin bu Sorun neden kaynaklanıyor hala bulamadım daha doğrusu öğrenemedim nedenini bilen varsa yazsın lütfen teşekkür ederim iyi forumlar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Tamircinin ne yaptığını bilmediğim için birşey mi aldı birşeyi mi yanlış bağladı bilemeyeceğim. Fakat doğru düzgün yapsaydı sorun olmayacağı kesin :)
Umarım istediğin şekilde sonuçlanır.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Umarım.sizden fazla zorluyorum ama yanlış neyi bağlamış olabilir bataryadan bir sıkıntı olabilir mi acaba?
Peki ana kart yanması ile ilgili bir şey olabilir mi veyahut alakası olabilir mi?
Dün aksam telefoncuya gittim ve durumu anlattım yarım saatlik incelemeden sonra ekranda yazı gelmesinin sebebinin ön kamera filminden kaynaklandığını söyledi ve ön kamera filmini değiştirdi sorun çözüldü başka arkadaşlarda aynı sorunu yaşarsa diye konunun kilitlenmesini rica ediyorum herkese iyi forumlar yardımlarınız için teşekkürler sadece okuyup sayfa geçenlere de eyvallah

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Evet dediğim gibi unutmuş anlaşılan :) çözmene sevindim.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler üstad :)

Üst Alt