Telefon Tavsiyesi İos'mu Android'mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
İos'mu Android'mi ?
"yok abi android daha iyi" mi dersiniz ?...yoksa "ios bence android'den daha iyi" mi dersiniz ?

enes122

enes122

Üye
amaçlarına göre ikisinide diyebiliriz

PriZm

PriZm

Üye
bu biraz kullanacak kişinin yapısına bağlı.
eğer ben telefonda her türlü kişiselleştirmeyi yaparım istediğimi değiştiririm dersen Android,
Telefon marka olsun,stabilitesi yüksek olsun,uygulaması bol olsun dersen iPhone

Dampierre

Dampierre

Üye
Android stabilite acisindan cok kotu. Symbian dan gectim android e stabilite konusunda hayal kirikligi yasadim. Dersenki ben sorunsuz bir telefon istiyorum. O zaman iphone al. Ancak biraz daha ozgur olayim ancak stabilite kotu olsun. O zaman android. Hani cokta kotu degil ama bazen sinirlendiriyor insani.

Türe

Türe

Üye
iOS ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İos mu android mi diyecektin herhalde:)neyse.... bence ios

Strange

Strange

Üye
android. ios insani kisitliyor cydia kurmak bile garanti disi birakiyor.

Symbianize

Symbianize

Üye
Neden iki kere belirtme geregi duydugunuzu anlamadim.Ayrica neden ofkeli bir cevap yazdiniz ? Ben sadece aciklama yaptim.

Kirdiysem kusura bakma ben orda arkadasa cevap olarak dedim garanti disina ciksa bile restore edebiliyosun diye bende biliyorum unroot oldugunu kirdiysam kusuruma bakmayin

ekorotti

ekorotti

Üye
Kirdiysem kusura bakma ben orda arkadasa cevap olarak dedim garanti disina ciksa bile restore edebiliyosun diye bende biliyorum unroot oldugunu kirdiysam kusuruma bakmayin

Onemli degil :) birden oyle bir cevap alinca sastim kaldim :eek:

Yerlikaya_96

Üye
android gelişmekte olan bir işletim sistemi eminim ios u gececek

SilentOne

SilentOne

Üye
oparating sistem kullanıma gore seçilmedir atıyorum bilgisayardasın windows ile herşeyi yapabiliyorsun 1 tane bile kısıtlama yok ama mac kullanıyorsun kısıtlama var ama bu kısıtlama sayesinde bilgilerine kolay erişim yapılmıyor
androidde ole sistemde açıklar fazla herşeyi yapıyon ios da sistem kısıtlı ama daha güvenli tercihsenin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt