iOS6 & WP8 - Özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
İlk başta bana da tuhaf gelmişti NokiaMaps'in tüm WP8'li markalarda olması. :)
Hala da enteresan geliyor.
HTC'de harita yazılımını açtığında NokiaMaps ibaresini görmek ister istemez tuhaf geliyor. :kıskıs:

Bence oyle olmaz sonucta rakipler gerci iphone dada google maps aciliyo suan :ehe

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

Nokia'da google maps yok:nono:

Web üzerindende çalıştığı için heryerde var. Sadece Entegre edilmedi. Uygulama ile entegrasyon yok diye çalışmama gibi bir durumda yok :) Zaten Google Maps'in özelliği bu :) Çoğu kişi böyle tepki vereceği için düzeltiyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bu tartışma aklıma Türkiye'deki çikolata v.b ürünlerin arkalarında yazan ve "Ürünlerimizin hiç birinde..." diye başlayan yazıyı getirdi :)

Nokia telefonların kutularının üstünde de yakında "Ürünlerimizin hiçbirinde google mamülleri ve katkıları bulunmaz" yazacak :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Hex4d0r
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Web üzerindende çalıştığı için heryerde var. Sadece Entegre edilmedi. Uygulama ile entegrasyon yok diye çalışmama gibi bir durumda yok :) Zaten Google Maps'in özelliği bu :) Çoğu kişi böyle tepki vereceği için düzeltiyorum.

Biz sistemlerden bahsttigimiz icin ben android ve ios'daki entegre mapsten bahsettim. Yoksa web tabanli calistigini ve her cihazdan erisimin oldugunu ben de biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu tartışma aklıma Türkiye'deki çikolata v.b ürünlerin arkalarında yazan ve "Ürünlerimizin hiç birinde..." diye başlayan yazıyı getirdi :)

Nokia telefonların kutularının üstünde de yakında "Ürünlerimizin hiçbirinde google mamülleri ve katkıları bulunmaz" yazacak :kıskıs:
Aman google kusur kalsin sevmiyorum google'i (firma olarak):kop:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
WP8'in IOS'tan Pek Bir Eksigi Yok .. Hatta Daha Hizli Ve Guzel Calisiyorr ..

Tek Ihtiyac .. Birazcik Zaman .. :)

mesut1979

Üye
gecenlerde telefonda google maps durup duruyordu sildim attim insan gerek duymuyor aynisini nokia maps de yapiyor hemde fazlasini.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Bu biraz agir kacti galiba:kop2:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt