İOS,Windows phone 8,Android, hepimiz kardeşiz gelin burada tek vücut olalım :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

varrick

varrick

Üye
Yaşasın symbian .
Niye symbian yok ?

anılbaran

anılbaran

Üye
Arkadaş, onlar para için rekabet yapıyorlar ben kullanıcı kardeşliğinden bahsediyorum ben iOS yi övsem nolucak Apple bana para mı verecek? :oke:

Öyle bişi var yanlız bunu ismi lazım olmayan firmalar yapıyor :)

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi

Öyle bişi var yanlız bunu ismi lazım olmayan firmalar yapıyor :)
Söyle firmayı Bişey olmaz bizlerin içi dışı bir olmalı ki hepimiz birbirimizi anlayalım :) mesela herkez kendi telefonunda sevmediği özellikleri saymaya başlasın :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Söyle firmayı Bişey olmaz bizlerin içi dışı bir olmalı ki hepimiz birbirimizi anlayalım :) mesela herkez kendi telefonunda sevmediği özellikleri saymaya başlasın :)
konuyu açan kişi olarak önce sen başlayabilirsin. :ehe

abandonware

abandonware

Üye
tamam ben android tarafına geçiyorum :naughty:

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Başlıyorum şarzım biraz oyun oynadığımda 5 saat gidiyor cildiricam sarj aletimle cebimde dolaşmaktan biktim ve Apple in klavyesinden bıktım :) ha birde jealbreak siz ise 10 para etmez :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kardesler mutlaka anlasamamazlik cekememezlik yapar zaten bosverin:D ama symbian da olsun mutlaka hala tartisma yapilan sistemlerden. bi zamanlar diger sistremlerle asiri karsilastiriliyodu cok ban yiyen oldu.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Başlıyorum şarzım biraz oyun oynadığımda 5 saat gidiyor cildiricam sarj aletimle cebimde dolaşmaktan biktim ve Apple in klavyesinden bıktım :) ha birde jealbreak siz ise 10 para etmez :)
emin misin :hmmm

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Ben başladım ama gerisi gelmedi bu ne pehriz ne patlıcanlı musakka!! Karnım açıktı bu arada :D neyse şimdi kendi telefonlarınızdan alalım!! Benimkinin üzerine kötüleme yorumu istemiyorum!!! :off:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
3 evetle uğurluyoruz sizi

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
ANIL

ANIL

Admin
Anlaşıldı :locked:

• Beğen
Tepkiler: abandonware
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt