Tavsiye ios vs windows phone 8

Sponsorlu Bağlantılar

JosephLion

JosephLion

Üye
bence lumia 8.1 le herşey değişecek ama sen bilirsin

Luck Star

Luck Star

Üye
Degissede ios rahatligi vermez , arayüzü cok farkli

bountykiller

bountykiller

Üye
:bangin:bir rakam hatası nelere yol acmiş

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Arayüzün rahatlığı kişiye göre değişir. Kimine WP8 arayüzü daha rahat, basit gelir.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Luck Star

Luck Star

Üye
Kendi fikrimi soyledim yardimci olmak icin kimse wp8 kullanamaz demedim!

Luck Star

Luck Star

Üye
K.bakma kardesim ama hazirda bekliyorsunuz , herkes kendi fikriniz yaziyor sonucta

• Beğen
Tepkiler: Invoke
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
K.bakma kardesim ama hazirda bekliyorsunuz , herkes kendi fikriniz yaziyor sonucta

Eyvallah. N'apayım kardeşim "ios rahatlığı vermez, arayüz farklı" dedin, ben de kişiye göre değişir, kimine de WP8 daha basit gelir dedim.

Emre

Üye

senin Kararın :D

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767
fx57

fx57

Üye
    Konu Sahibi
tmm neyse komikti de iphone 5 iyi demi o gelecek sonuçta hangi renk beyaz mı siyah mı

Luck Star

Luck Star

Üye
4s te beyaz ,5 te siyah iyi .

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Asıl 5 te beyaz iyi. Ama o kadar vereceksen 5S alman daha iyi.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
beyaz alın, 5 in siyahını ben kullandım kılıfta dahi soyulma oluyor nasıl bir malzeme kalitesi varsa artık, 5s te de soyulma oluyor, beyazında da siyahtaki ile aynı oranda soyulma oluyor ama renginden dolayı beyaz belli etmiyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
şuan için tabiiki 5s hatta i5 almak daha mantıklı,fakat şu nisan ayındaki Blue etkinliğini beklemekte fayda var diyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
beyaz alın, 5 in siyahını ben kullandım kılıfta dahi soyulma oluyor nasıl bir malzeme kalitesi varsa artık, 5s te de soyulma oluyor, beyazında da siyahtaki ile aynı oranda soyulma oluyor ama renginden dolayı beyaz belli etmiyor.

Kullanmadan kullanmaya fark var .abimde siyah 5s var ,kilif kullanmiyor 1tane bile cizik yok . Oyle masaya oraya buraya ,sigara paketinin yaninda tasirsaniz tabi mahvolur . Sen bana guven siyah al.

Anußis

Anußis

Üye
Kullanmadan kullanmaya fark var .abimde siyah 5s var ,kilif kullanmiyor 1tane bile cizik yok . Oyle masaya oraya buraya ,sigara paketinin yaninda tasirsaniz tabi mahvolur . Sen bana guven siyah al.

O sana şansa gelmiş bir çok siyah iphone 5 kendiliğinden boya atmaya başlıyor , tecrübe ile sabit

Takipçi Satın Al

Üst Alt