iOS Uygulamaları Daha Fazla Çöküyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
iOS Uygulamaları Daha Fazla Çöküyor
[h=2]Crittercism şirketi tarafından takip edilen uygulamalara göre iOS üzerinde çalışan uygulamalar, Android üzerinde çalışan uygulamalara göre daha fazla çöküyor. İstatistikler haberimizde.[/h]

Mobil alanda araştırmalar yapan ve mobil uygulama performanslarını izleyebilen bir şirket olan Crittercism, takip ettiği uygulamalar doğrultusunda iOS platformunda çöken uygulama sayısı daha fazla.
Şirketin elde ettiği verilere göre iOS'da bulunan uygulama çökme oranı %1.98, Android'de uygulama çökme oranı %1.76 olurken, işletim sistemisürümlerine göre ise en çok uygulama çökerten iOS versiyonu %1.15oranı ile iOS 6, en çok uygulama çökerten Android versiyonu %1.5 oranı ile Jelly Bean oldu.
Çökme oranlarına karşı olarak iOS içinde iOS 6 kullanım oranı %66 olurken, Android içinde Jelly Bean oranı sadece %4.75 olarak ölçüldü. Bu bakımdan versiyon bazında daha iyi sonuçlar veren iOS, genel itibar ile daha kötü bir tablo ortaya çıkarırken, Apple'ın sık sık güncellemeyayınlaması ve Andorid'in onay sürecinin daha kısa olması bu tabloyu etkileyen faktörlerden.
Araştırma sonucunda en iyi performans veren sürümlerde belirlenirken,iOS 5.0.1, iOS için, Android 4.1 Jelly Bean ise Android için en performanslı sürümler oldu. iPhone 5'in dahil olmadığı bu araştırmada iOSiçin takip edilen en yüksek oranlı telefon iPhone 4S, Android için ise en çok takip edilen telefon Samsung Galaxy S3 oldu.

Kaynak:

PriZm

PriZm

Üye
Vay be.

Kerim.

Kerim.

Üye
:hmmm

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
bide android uygulamalarına çöp derler :D

avcitalip

avcitalip

Üye
Android uygulamaları mı çökmüyormuş :allalla: :hmmm bence bir daha test etsinler onların ellerindeki :apple: cihazları bozuktur kesin :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye

ben bunu bir s3 kullanıcısı olarak söylüyorum uygulamalarımızı doğru düzgün yazmıyorlar port falan oluyor buda takılmaları ve çöküntüleri getiriyor

yazın sırf bu yüzden s3 ile 4s takas etmeyi düşünmüştüm :evet:

Symbianize

Symbianize

Üye
Benim 4S bi kere çökmedi uygulamalarda arada oluyo tabi ama öyle ayda yılda bi

MrExpert

MrExpert

Üye

ben bunu bir s3 kullanıcısı olarak söylüyorum uygulamalarımızı doğru düzgün yazmıyorlar port falan oluyor buda takılmaları ve çöküntüleri getiriyor

yazın sırf bu yüzden s3 ile 4s takas etmeyi düşünmüştüm :evet:

Bende 9aydır 3GS kullanıyorum 100-150 farklı uygulama yükledim çöken uygulama çok nadir oldu belkide 10 tane bile değildir :evet:

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
benim nexusta çökmedi bunlar nasıl testler uyguluyo onu bilemeyiz :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Android :icelim: Bilgi İçin Teşekkürler

mystiery_

mystiery_

Üye
ace2'de gingerbreadda devamli coken bir uygulama artik jbde cokmuyor.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar farklı bir konu açmak istemiyorum bir sorum olacaktı. kısaca cevaplarsanız çok sevinirim. iphone 5 in işlemcisi ve gpu hakkında kısa bilgi verirmisiniz yani iphone 5in işlemcisinin 2 çekidekli olmasına rağmen 4 çekirdekli anrdoid telefonlarından oyun ve uygulamaları daha hızlı açmasının nedeni nedir. cevap bekliyorum. cevabımı aldıktan sonra isterseniz admine bilgilendirip yorumumu sildirebilirsiniz. iyi akşamlar.

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar farklı bir konu açmak istemiyorum bir sorum olacaktı. kısaca cevaplarsanız çok sevinirim. iphone 5 in işlemcisi ve gpu hakkında kısa bilgi verirmisiniz yani iphone 5in işlemcisinin 2 çekidekli olmasına rağmen 4 çekirdekli anrdoid telefonlarından oyun ve uygulamaları daha hızlı açmasının nedeni nedir. cevap bekliyorum. cevabımı aldıktan sonra isterseniz admine bilgilendirip yorumumu sildirebilirsiniz. iyi akşamlar.
a6 çok sağlam bi işlemci 4 çekirdek diye işlemci çok daha iyi olcak diye bişey yok

Türe

Türe

Üye
Bugune kadar jb yaptigimda bile hicbir uygulamam cokmedi cok sukur. :zzz:

rapman

rapman

Üye
Nasil bir testtir bu

Türe

Türe

Üye
Android uygulamaları mı çökmüyormuş :allalla: :hmmm bence bir daha test etsinler onların ellerindeki :apple: cihazları bozuktur kesin :ehe

Yok artik :hmmm Android uygulamalari iOS dan daha cokuyor yahu :hmmm ablamdaki iPhone 4 de bile uygulama cokmuyor ama benim s3 masallah

PriZm

PriZm

Üye
Yanlız şimdi konuyu tam olarak okudum.Uygulama çökmesini denemişler.Androidde uygulama çökmedi bende bugüne kadar.tek sorun yavaş çalışması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt