Telefon Tavsiyesi İos mu Windows Phone'mi Almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
İos mu Windows Phone'mi Almalıyım?
Arkadaşlar Uzun Süredir Nexus 4 Belasını Kullanıyorum , 40 tane oyun yüklemiştim kasmaya başladı format attım tekrar kasıyor , şuanda flappy bird bile aşırı kasıyor , Bidaha Android Hayatta Kullanmam , Şimdi İos ile Windows Phone'de takılı kaldım hangisii almalıyım?

0MG90

0MG90

Üye
Bence iOs oyun ve uygulamalarda sorun yaşamazsın zaten iOs stabil ve hızlı.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Bence iOs oyun ve uygulamalarda sorun yaşamazsın zaten iOs stabil ve hızlı.
evet İos'a kaç tane oyun yüklersek hiç kasmıyor fakat ben internettede fazla gezerim telefonda internette iosta internette gezinmek çok kötü konular okumuştum.

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Windows Phone ilk zamanlarda kafanı karıştırabilir ama kullandıkça alışırsın sürekli yenilenen bir platform.Tavsiye ederim IOS kullanmadığım için bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone ilk zamanlarda kafanı karıştırabilir ama kullandıkça alışırsın sürekli yenilenen bir platform.Tavsiye ederim IOS kullanmadığım için bilmiyorum.
Evet Wp8 Sürekli Gelişiyor İlk Zamanlar Marketi Çok Kötüydü , İnternettede Güzel Fakat Sonradan Nexus 4 Gibi Bir Hata Yapmak İstemiyorum.

0MG90

0MG90

Üye
evet İos'a kaç tane oyun yüklersek hiç kasmıyor fakat ben internettede fazla gezerim telefonda internette iosta internette gezinmek çok kötü konular okumuştum.
Hayır alakası yok, aynı zamanda ücretli uygulamalarıda yükleyebilirsin 25pp vb uygulamalarla
Ben olsam bu iki seçenekten iOS u seçerdim

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bence iOS dostum.Her yönden daha zengin :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Aynen al bi 5S uzun yıllar kullan :)

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Android kullanan telefonlar ilk zamanlar çok güzel.Her şey yolunda ama sonra hem telefon,hem android kafayı yiyor.Young'ı annem kullandığı için şimdilik bi sorunu yok ama arkadaşlarımın s3 mini si,s4 ü 1 ay içinde mahvoldu.Etkin kullanıyorlar çünkü.Ama Wp8,özellikle Nokia Lumia ömürlük bir telefon.Hatta eskimese Symbian'la N8 de ömürlük telefon ama onların devri geçti..Bir fırtına gibi estiler ve gittiler... :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Iphone da şarj konusuna dikkat et

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Evet bu sorun var. Ama nexus 4 saf android nasıl kasıyo. Ablamın S3 ünede saf android kurmayı düşünüyorum.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İos :oke:

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Beyler şarj beni çok korkutuyor :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
WP yi düşün derim 8.1 çok güzel olacak ayrıyeten stabil bir sistem ios da stabil ama bazen takılmalar olabiliyor alıcaksanda en az 5 ve ustu almalısın derken gitti 1.5 milyar :)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
0MG90

0MG90

Üye
iOS fazla şarj yemiyor insan gibi kullanırsanız telefonu uzun gider.

technocu1

Üye
dostum Windows Phone a şans ver.2000 tl ye iphone alacağına 1000 tl ye 32 gb lumia 925 al.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Bence Bi maxicep de forumlarını gez iki platformun , buda önemli;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt