mrtreis06
Üye
Note 2- s3 kullandım ama en hızlısı İphone dur bana göre arka plandaki leri ben kapatmadığım halde İphone takılmıyorBende iOS alınması taraftarıyım ama işletim sistemi ihtiyaçlara göre olan bir işletim sistemi. Yani kişinin neye ihtiyacı varsa ona göre işletim sistemi seçmesi gerekir.
Android'li telefonun yavaş çalışmasına gelince Note 2 kullandıysan en ufak takılma göremezsin. Şimdi Xperia Z ve HTC One gibi telefonlar çıktı. O telefonlarda iOS kadar stabillik görebileceğimizi düşünüyorum.
Note 2- s3 kullandım ama en hızlısı İphone dur bana göre arka plandaki leri ben kapatmadığım halde İphone takılmıyor
ama Samsun'da takılmıyor sadece rehbere bile 5 saniyede giriyo
- - - Eklendi - - -
Herkes kullandığı telefonu iyi der ama herkes kabul etmeli android yavaş takılıyo stabil değil resmen rezalet
iOS kadar asla stabillik gösteremez çünkü dalvik dediğimiz olay var ayrıca işletim sistemi laglı milisaniyelerde olsa geç algılıyo parmağınızı ayrıca işletim sistemleri arasında en stabili iostur uygulama desteği boldur 6-7 ay sonra android gibi çöp bi sisteme dönmez mağazasında virüs yoltur böyle yüzlerce sayabilirim
iOS kadar asla stabillik gösteremez çünkü dalvik dediğimiz olay var ayrıca işletim sistemi laglı milisaniyelerde olsa geç algılıyo parmağınızı ayrıca işletim sistemleri arasında en stabili iostur uygulama desteği boldur 6-7 ay sonra android gibi çöp bi sisteme dönmez mağazasında virüs yoltur böyle yüzlerce sayabilirim
Katılıyorum ayrıca jailbreak sayesinde iOS un tüm kısıtlamalarından kurtulabiliyorsunuz.
Not: 2 yıl android kullandıktan sonra iOS a geçtim geri dönmeyi de hiç düşünmüyorum.
iPhone 4S using Tapatalk 2
Note 2- s3 kullandım ama en hızlısı İphone dur bana göre arka plandaki leri ben kapatmadığım halde İphone takılmıyor
ama Samsun'da takılmıyor sadece rehbere bile 5 saniyede giriyo
- - - Eklendi - - -
Herkes kullandığı telefonu iyi der ama herkes kabul etmeli android yavaş takılıyo stabil değil resmen rezalet
Android görsel olarak daha başarılı geliyor, iOs ise performansta bir tık önde hep.
Guzel anlattınben ios taraftariyim cok daha stabil bir isletim sistemi.Gorsel olarakta guzel bence android daha cok ozellestirilebiliyor fakat dedigim gibi ios daha stabil.Ayrica oyun ve uygulama konusunda bence ios daha sansli cunku oyunlar ilk olarak ios'a yapiliyor sonra diger sistemlere portlaniyor haliyle ios'taki kadarzevk alamiyorsunuz oyundan.Ama tabi kisiden kisiyedegisir bu durum.
Guzel anlattın
Kısaca ios stabıl telefona hersey yuklemek istıyosan andriod alınmalı
ios'a da herşeyi yüklersin hatta daha stabil olur ancak ekran küçük
1.iphone
2.windows phone
3.android
windowslu telefonlar yabana atılmamalı gayet hızlı ve stabil bence
İos kapalı kutu andriod açık kutu kısaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?