Karşılaştırma İos mu Android mi

Sponsorlu Bağlantılar

Artles

Artles

Üye
Androide para verilmez dostum telefon güncel kalmıyor çok sıktı beni iOS özgür değil falan diyenlere bakma telefon bu yani napıcan uzaya füze mi fırlatıcaksın telefon özünde..

5S kullanıyorum yaklaşık 10 aydır hala güncel hala akıyor ve daha 3 sene güncelleme alıcak yani bunu bilmek kadar güzel birşey var mı ?

Tartışmasız iOS

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Bende suan Note 3 kullanıyorum daha once de cok android kullandım ,ıos da kullandım bence tartısmasız ıos

Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
ios dandik alma parasini hak etmeyen bi sistem

98farom98

98farom98

Üye
İos güzel ama kapalı kutu gibi ya bi iphone telefon alıyorsun sony yada htc bir telefona hiç bişey gönderemiyorsun saçma

98farom98

98farom98

Üye
Android en iyisi :oke:

Rainesto

Rainesto

Üye
İos

PriZm

PriZm

Üye
Bence bu tür konular forumda yasaklanmalı.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu, 0MG90 ve Invoke

furkankaya559758

Üye
Ben olsam iOS işletim sistemli bir telefon alırım. Çünkü; iOS daha stabil ve özellikleri sorunsuz.

bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
z2 yi alacak stabiliteye varacak arkana yaslanacaksın stock romdan sıkıldıgında forumda mevcut istedigin roma gececeksin gerekirse iphone gorunumune kavustur telefonu o senin elinde, velhasılı kelam iphone pepsiyse android coca-cola

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Android

NEXUS

NEXUS

Üye
Nexus 4 kullanıyorum 2 yıldır güncel L gide alacak alt güncellemelerle 3 yıl. Olacak desteği Artı iPhone 5S cıkalı daha 1 yıl oldu bi zahmet versin. Artı nexus 4 çok iyi

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve lazye
lazye

lazye

Üye
Wp :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
samsung root u engenlemiyor sadece eğer rootlu kullanırsan benim haberim olsun ona göre garanti veririm diyor gidip root yapmaya engelleyeyici yazılımlar kullanmıyor arada fark var

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
parana bagli5-5s alirsan ios yoksa android

enterneoll

enterneoll

Üye
İphone 6 plus alıcaksan ios al

lazye

lazye

Üye
Virgül koy araya anlarsin

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bu cumleyi virgul kurtarmaz gibi be kardesim

• Beğen
Tepkiler: lazye
NEXUS

NEXUS

Üye
Virgül koy araya anlarsin
hem diyosun virgül koy araya anlarsın hemde kendin koymuyorsun ne yani bi '','' koymak zor mu geliyor işte koymassan öle anlaşılır bende şahsen öle anladım.

şunu demek istemişsin sanırım , iPhone 6 Plus Al , Alıcaksan ios al

• Beğen
Tepkiler: lazye
lazye

lazye

Üye
hem diyosun virgül koy araya anlarsın hemde kendin koymuyorsun ne yani bi '','' koymak zor mu geliyor işte koymassan öle anlaşılır bende şahsen öle anladım.

şunu demek istemişsin sanırım , iPhone 6 Plus Al , Alıcaksan ios al
Haklisin kardeşim, özür dilerim .

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.