Karşılaştırma İos mu Android mi

Sponsorlu Bağlantılar

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
İos mu Android mi
sizce artıları eksilerı neler hangisi alınmali

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Paran varsa ios yoksa android gerisi teferruattır !

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
ios kapalı kutu gibi geliyor bana. Artıları neler diğerinden

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
güvenlik konusunda en güveniliri ios özgürlük konusunda tartışmasız en iyi androiddir :)

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
ben özgürlük istiyorum güvenliği hallederiz :)

heathrow

heathrow

Üye
güvenlik konusunda en güveniliri ios özgürlük konusunda tartışmasız en iyi androiddir :)
Özgürlük devri bitti. Samsung root etmeye ve rom yüklemeye izin vermiyor. Sayaç var, cihaz garanti dışı kalıyor. Benzer bir sistem HTC'de de var sanırım. Diğer markaları bilmiyorum.

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
garanti dışı kalsın sorun olmaz ki bunun hariçinde başka eksikligi var mi

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
NEXUS

NEXUS

Üye
Özgürlük devri bitti. Samsung root etmeye ve rom yüklemeye izin vermiyor. Sayaç var, cihaz garanti dışı kalıyor. Benzer bir sistem HTC'de de var sanırım. Diğer markaları bilmiyorum.
kardeşim ne alaka , samsung almak zorunda mı madem android i tek samsung dan sanmayın.

kardeş sana gelince bu açılan çok konu oldu.

bence android , (nexus) lardaki , çünkü nexusta sf android var ve geliştirici telefonu güncelleme sıkıntısı yok artı birçok custom rom bulursun rahatça ve kolayca root rom atılabiliyor programı var herşeyi kendi ayarlıyor.

android l ile android de güvenli olacak git gide kasma sorunları artık 2.3 lerde kaldı. ve android ios tan daha hızlı çıktı bi test yapılmış.

kısaca paran varsa ios yoksa android lafı çok saçma iphone un halini görüyoz 4000 veriyoun tlefona ve bükülüyor , güncelleme sorunlu geliyor. vs...

her türlü android....

ama nexus taki android tabikide.güvenlik konusunda ios diyonuz da icloud un hacklendiği zamanı ne çabuk unuttunuz aman ne güvenli bir sistem.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979, UpOneTR ve Murat Alper
heathrow

heathrow

Üye
kardeşim ne alaka , samsung almak zorunda mı madem android i tek samsung dan sanmayın.

kardeş sana gelince bu açılan çok konu oldu.

bence android , (nexus) lardaki , çünkü nexusta sf android var ve geliştirici telefonu güncelleme sıkıntısı yok artı birçok custom rom bulursun rahatça ve kolayca root rom atılabiliyor programı var herşeyi kendi ayarlıyor.

android l ile android de güvenli olacak git gide kasma sorunları artık 2.3 lerde kaldı. ve android ios tan daha hızlı çıktı bi test yapılmış.

kısaca paran varsa ios yoksa android lafı çok saçma iphone un halini görüyoz 4000 veriyoun tlefona ve bükülüyor , güncelleme sorunlu geliyor. vs...

her türlü android....

ama nexus taki android tabikide.güvenlik konusunda ios diyonuz da icloud un hacklendiği zamanı ne çabuk unuttunuz aman ne güvenli bir sistem.
Sadece Samsung değil HTC diyorum. Nexuslarda şarj sıkıntısı var.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Bu sorunun cevabını yalnızca soran kişi verebilir bence.Sen ne istiyorsun ? Soru bu olmalı.İki tarafında eksisi ve artısı var kendilerine göre.Tamamen senin ne istediğine bağlı yani.Güvenlik garanti vs ben çok umursamıyorum açıkçası.Şuan İphone kullanıpta ben çok güvenli olduğu için iphone kullanıyorum diyenine rastlamadım.Ben yaklaşık 6 ay kadar 4s kullandım ve çok memnun kaldım.Şuan s3 kullanıyorum ve gayette memnunum.Yani istekleri karşıladıktan sonra pek bir önemi yok işletim sisteminin.

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN, seronet, .NeXuS. ve 1 kişi daha
Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
bence android olur tercihim peki bu sailfısh ne oluyor

NEXUS

NEXUS

Üye
nexuslarda şarz sıkıntısı yok o kadar idare ediyor. artı nexus 6 nın pili 3200 maH olacak.

bence android olur tercihim peki bu sailfısh ne oluyor
salilfish dandik bence ben yükledim artı sadece nexus 4 galiba 5 içinde vardı bilmiyorum. ama benim bildiğim sadece nexus 4 için uygun :) ama nexus x (nexus 6) çıkacak onu al , özelliklerti çok güzel ve kamera , pil mahzeret i kalmamış.

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
en son 4 yıl önce 5800 aldım sıfır. Sonra telefon piyasasıni unuttum :)

heathrow

heathrow

Üye
nexuslarda şarz sıkıntısı yok o kadar idare ediyor. artı nexus 6 nın pili 3200 maH olacak.

salilfish dandik bence ben yükledim artı sadece nexus 4 galiba 5 içinde vardı bilmiyorum. ama benim bildiğim sadece nexus 4 için uygun :) ama nexus x (nexus 6) çıkacak onu al , özelliklerti çok güzel ve kamera , pil mahzeret i kalmamış.
Doğru şarj mazareti ortadan kalktı ama ekran biraz fazla büyük galiba.

messevim

messevim

Üye
Symbian.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2381601
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İOS

mesut1979

Üye
slm,arkadas ben 2 sistemide kullandim ve ios un android den bir üstünlügü yok benim sana tercihim android.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
nexus 4-5, lumia 925, iphone 5s bunların hepside hızlı kardesim arayuz bakımından hangisini seviyosan onu al.

heathrow

heathrow

Üye
4S kullandım. ios menüsü hoşuma gitmedi. Özellikle ayarlar falan karmaşık geldi. Android tercih ediyorum.

98farom98

98farom98

Üye
Kesinlikle android bence bende Z2 kullanıyorum süper