Özgürlük devri bitti. Samsung root etmeye ve rom yüklemeye izin vermiyor. Sayaç var, cihaz garanti dışı kalıyor. Benzer bir sistem HTC'de de var sanırım. Diğer markaları bilmiyorum.güvenlik konusunda en güveniliri ios özgürlük konusunda tartışmasız en iyi androiddir![]()
kardeşim ne alaka , samsung almak zorunda mı madem android i tek samsung dan sanmayın.Özgürlük devri bitti. Samsung root etmeye ve rom yüklemeye izin vermiyor. Sayaç var, cihaz garanti dışı kalıyor. Benzer bir sistem HTC'de de var sanırım. Diğer markaları bilmiyorum.
Sadece Samsung değil HTC diyorum. Nexuslarda şarj sıkıntısı var.kardeşim ne alaka , samsung almak zorunda mı madem android i tek samsung dan sanmayın.
kardeş sana gelince bu açılan çok konu oldu.
bence android , (nexus) lardaki , çünkü nexusta sf android var ve geliştirici telefonu güncelleme sıkıntısı yok artı birçok custom rom bulursun rahatça ve kolayca root rom atılabiliyor programı var herşeyi kendi ayarlıyor.
android l ile android de güvenli olacak git gide kasma sorunları artık 2.3 lerde kaldı. ve android ios tan daha hızlı çıktı bi test yapılmış.
kısaca paran varsa ios yoksa android lafı çok saçma iphone un halini görüyoz 4000 veriyoun tlefona ve bükülüyor , güncelleme sorunlu geliyor. vs...
her türlü android....
ama nexus taki android tabikide.güvenlik konusunda ios diyonuz da icloud un hacklendiği zamanı ne çabuk unuttunuz aman ne güvenli bir sistem.
salilfish dandik bence ben yükledim artı sadece nexus 4 galiba 5 içinde vardı bilmiyorum. ama benim bildiğim sadece nexus 4 için uygunbence android olur tercihim peki bu sailfısh ne oluyor
ama nexus x (nexus 6) çıkacak onu al , özelliklerti çok güzel ve kamera , pil mahzeret i kalmamış.Doğru şarj mazareti ortadan kalktı ama ekran biraz fazla büyük galiba.nexuslarda şarz sıkıntısı yok o kadar idare ediyor. artı nexus 6 nın pili 3200 maH olacak.
salilfish dandik bence ben yükledim artı sadece nexus 4 galiba 5 içinde vardı bilmiyorum. ama benim bildiğim sadece nexus 4 için uygunama nexus x (nexus 6) çıkacak onu al , özelliklerti çok güzel ve kamera , pil mahzeret i kalmamış.