Birisi konuyu açarken sen onay veriyor musun diye sorması mı lazım?şöyle konular açıp durmayın artık bıktım arkadaş git ilgili bölüme aç yöneticilerden ricam bu tür konuları buraya açmasınlar bunların yeri cep telefonları bölümü...
arkadaslar artık telefonu degıstırme zamanım geldı ıphone 4s var kafama yatan. önerileriniz tavsiyelerinizi alabilirmiyim![]()
şöyle konular açıp durmayın artık bıktım arkadaş git ilgili bölüme aç yöneticilerden ricam bu tür konuları buraya açmasınlar bunların yeri cep telefonları bölümü...
Daha güzel üslupla anlatsan daha iyi olurmuş, ama vatandaş biraz haklı hem kişi cep telefonlarına açsa daha çok cevap alır...
Bu konu sadece bana mı saçma geliyor ? IOS cihaz bi tane isim altında. iPhone. Fiyatına göre hareket edeceksin. Paranın yettiği en yüksek en iyisidir.
Merhaba 4s kullanmış birisi olarak
şarz dayanmayan bir telefon 4s sahibi değilim ama çok kullandım
oyunlarda sıkıntı olmaz alta 20 uygulama açık kalıyor 10 u oyun sorun çıkarmıyor ama
açık uygulamaları kapatmada fayda var.Güzel bir telefon ama ekranı gerçekten küçük oyun için
yani her oyunu oynar işini görür ama ekran küçük kalıyor
5s nasıl olur tahminen? Şu an çıkmadı biliyorum ama görüşlerini alabilir miyim?
ekranı uyumlu büyütmedikleri takdirde oyun için alınabilecek tel değil ekranı eninede büyütmeli
kusura bakmayın arkadaslar yanlıs yere acmıs olabilirim konuyu. evet sizlerinde tavsiyeleriyle tecrubelerinizle alcam telefonu C6-01 den geciyorum malum symbianın isi bitti artık . ip5 tasarm olarak hosuma gitmedi 4s daha şık duruyor![]()

Bence bütçen yeterse iPhone 5 al. Daha yenisini alırsan hem oyunlarda hem de güncelleme de sıkıntı çekmezsin.
Ya simdi arkadas birazda kullanici yorumlarini merak ediyor yani bi sey alirken eksi yonlerinide merak eder insan hak vermek gerek