iOS model tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

asrabi

asrabi

Üye
    Konu Sahibi
iOS model tavsiyesi
arkadaslar artık telefonu degıstırme zamanım geldı ıphone 4s var kafama yatan. önerileriniz tavsiyelerinizi alabilirmiyim :)

Akıncı

Akıncı

Üye
hayırlı olsun bir yaprak dökümü daha fiyat aralığı nedir?

arslanla

arslanla

Üye
şöyle konular açıp durmayın artık bıktım arkadaş git ilgili bölüme aç yöneticilerden ricam bu tür konuları buraya açmasınlar bunların yeri cep telefonları bölümü...

0343434

0343434

Üye
şöyle konular açıp durmayın artık bıktım arkadaş git ilgili bölüme aç yöneticilerden ricam bu tür konuları buraya açmasınlar bunların yeri cep telefonları bölümü...
Birisi konuyu açarken sen onay veriyor musun diye sorması mı lazım?

Invoke

Invoke

Üye
arkadaslar artık telefonu degıstırme zamanım geldı ıphone 4s var kafama yatan. önerileriniz tavsiyelerinizi alabilirmiyim :)

Güzel telefon, c6-01den geçiyorsan hele daha iyi gelir sana. IOS ta kararlıysan al derim. Androidde düşünüyorsan, daha farklı modeller de önerilebilir ama 4s iyidir, diyorum ben.

arslanla

arslanla

Üye
yeri burası değil diyorum sen ne diyosun arkadaş ya...

Invoke

Invoke

Üye

Daha güzel üslupla anlatsan daha iyi olurmuş, ama vatandaş biraz haklı hem kişi cep telefonlarına açsa daha çok cevap alır...

MrExpert

MrExpert

Üye
İp5 al derim 4s le arasında fazla fiyat farkı yok ayrıca 4inç ve neredeyse her yönden daha üstün bir cihaz.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bu konu sadece bana mı saçma geliyor ? IOS cihaz bi tane isim altında. iPhone. Fiyatına göre hareket edeceksin. Paranın yettiği en yüksek en iyisidir.

• Beğen
Tepkiler: Artles
ozakin70

ozakin70

Üye
Bu konu sadece bana mı saçma geliyor ? IOS cihaz bi tane isim altında. iPhone. Fiyatına göre hareket edeceksin. Paranın yettiği en yüksek en iyisidir.

Ya simdi arkadas birazda kullanici yorumlarini merak ediyor yani bi sey alirken eksi yonlerinide merak eder insan hak vermek gerek

asrabi

asrabi

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın arkadaslar yanlıs yere acmıs olabilirim konuyu. evet sizlerinde tavsiyeleriyle tecrubelerinizle alcam telefonu C6-01 den geciyorum malum symbianın isi bitti artık . ip5 tasarm olarak hosuma gitmedi 4s daha şık duruyor :)

umutbabaaa

Üye
Merhaba 4s kullanmış birisi olarak
şarz dayanmayan bir telefon 4s sahibi değilim ama çok kullandım
oyunlarda sıkıntı olmaz alta 20 uygulama açık kalıyor 10 u oyun sorun çıkarmıyor ama
açık uygulamaları kapatmada fayda var.Güzel bir telefon ama ekranı gerçekten küçük oyun için
yani her oyunu oynar işini görür ama ekran küçük kalıyor

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Merhaba 4s kullanmış birisi olarak
şarz dayanmayan bir telefon 4s sahibi değilim ama çok kullandım
oyunlarda sıkıntı olmaz alta 20 uygulama açık kalıyor 10 u oyun sorun çıkarmıyor ama
açık uygulamaları kapatmada fayda var.Güzel bir telefon ama ekranı gerçekten küçük oyun için
yani her oyunu oynar işini görür ama ekran küçük kalıyor

5s nasıl olur tahminen? Şu an çıkmadı biliyorum ama görüşlerini alabilir miyim?

ozakin70

ozakin70

Üye
fk555897

fk555897

Üye
Bence bütçen yeterse iPhone 5 al. Daha yenisini alırsan hem oyunlarda hem de güncelleme de sıkıntı çekmezsin.

Invoke

Invoke

Üye
kusura bakmayın arkadaslar yanlıs yere acmıs olabilirim konuyu. evet sizlerinde tavsiyeleriyle tecrubelerinizle alcam telefonu C6-01 den geciyorum malum symbianın isi bitti artık . ip5 tasarm olarak hosuma gitmedi 4s daha şık duruyor :)

5in tasarımı hoş bence zaten temelde hepsi birbirine benziyor :D
Alabiliyorsan 5 al, ne ka yeni o ka iyi...

- - - Eklendi - - -

Bence bütçen yeterse iPhone 5 al. Daha yenisini alırsan hem oyunlarda hem de güncelleme de sıkıntı çekmezsin.

Aynen.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye

Ya simdi arkadas birazda kullanici yorumlarini merak ediyor yani bi sey alirken eksi yonlerinide merak eder insan hak vermek gerek

IOS adı altında böyle kıyaslama yapamazsın ki. iPhone 4 - 3gs den iyidir. 4S 4den. 5 de 4s den. Eksik yönü olsa da olmasa da. Diğer özellikleri ile kapatır onu.

Artles

Artles

Üye
Bence 5in tasarimi daha iyi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt