iOS İçin Google Now Artık Daha Yetenekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

Üye
YouTube ve Gmaps'in iOS 6 ile kaldırılması pek bir şeyi değiştirmeyecek.Apple'ın haritatası da çok iddialı.YouTube app'i de çıkar zaten yakında.Olmazsa m.youtube.com var.
O kadar kolay mı ki Ege m.youtube zaten videoların bir çoğu iOS sistemine kapalı yani Youtube app i için de yine Google'ye para verecek yine aynı şeye döndük.. Flash Player olsaydı bir anlam yasaklananlar açılırdı ama o da nafile.

15097

Üye
zaten deneme imkanımda olmadı ne zaman m.youtube.com girmeyi denemesem app'e atıyor valla video bağımlıları düşünsünler ona göre hareket etsinler olmadı puffin kullansınlar

MasteLaa

Üye

zaten deneme imkanımda olmadı ne zaman m.youtube.com girmeyi denemesem app'e atıyor valla video bağımlıları düşünsünler ona göre hareket etsinler olmadı puffin kullansınlar
Her şeyin bir yolu var ama bakalım ne yapacak Apple ben youtube gibi bir şey beklemiyorum şahsen kimsenin de beklediğini düşünmüyorum ama

15097

Üye

Her şeyin bir yolu var ama bakalım ne yapacak Apple ben youtube gibi bir şey beklemiyorum şahsen kimsenin de beklediğini düşünmüyorum ama
bir sürü kişi bekliyo iphonedo bile söyledi çıkabilir diye ama bilemiyorum.bu arada ios6 final 12 eylül de mi cıkacak?

Türe

Üye

bir sürü kişi bekliyo iphonedo bile söyledi çıkabilir diye ama bilemiyorum.bu arada ios6 final 12 eylül de mi cıkacak?

Bana kalirsa evet ha ege bu arada o 5 var ya iPhone un cikisinin 5. Yili olmasi serefine koyulmus yani iPhone un adi the new iPhone

Tepkiler: MasteLaa

15097

Üye

Bana kalirsa evet ha ege bu arada o 5 var ya iPhone un cikisinin 5. Yili olmasi serefine koyulmus yani iPhone un adi the new iPhone
ohhhhh sagol rahatladım meraktan catlayacaktım.

- - - Eklendi - - -

the new iphone olması kesin mi peki

MasteLaa

Üye

Bence öyle yani telefon bir bakarsın ios 6 ile çıkmış

- - - Eklendi - - -

Peki kardom bu The New İphone'un 2-3 yıl sonraki adı ne olacak Hala yeni İphone diyemeyiz yani

15097

Üye

Bence öyle yani telefon bir bakarsın ios 6 ile çıkmış

- - - Eklendi - - -

Peki kardom bu The New İphone'un 2-3 yıl sonraki adı ne olacak Hala yeni İphone diyemeyiz yani
1) 6.nesil iphone zaten ios 6 ile cıkacak
bana sormamıs olsan da 2) the yepnew iphone/ipad yada ipad 4 iphone 7 yada the newS iphone/ipad

Konu Sahibi
beyler bu android now her androidli telefona gelecekmi sanki öyle birşey duymuş gibiydim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...