Karşılaştırma iOS Cihazlarımızın şarj durumlarını paylaşalım!

sLeepLe

Üye
Daha sarj sorunu çeken bir iPad göremedim. Benim ki de öyle fakat iPhone'um için aynısını söyleyemem
ipad iyiymiş ya hiç kullanmadım bilmiyorum o yüzden nasip olur inşallah telefon benim 1 günümü çıkarıyo ya memnunum o yüzden bence servise ver düzeltsinler o kadar şarj gider mi ya iphone internet konusunda gerçekten sömürücü bir telefon durduğu yerde bildirimler aldığı için interneti yiyo tabi kapatırsan bu özellikleri yemez ama bende öyle sevmiyorum aldıysak sonuna kadar kullanıcaz

Kapatsanda O Belirli Aralıklarla İnternete Bağlanmaya ÇAlişir vede Her Seferinde Şarjını Bitirir

İpad airde ios 8 ile 11 saat gördüm ekran süresi ama görseli yok elimde :/

Konu Sahibi
iPad'lerin bataryası çok oluyor iyi yani

Tepkiler: 0MG90

0MG90

Üye
iPad'lerin arkası tamamen batarya kaplı internetten bakabilirsiniz, şarj sorun olmaz

Tepkiler: Baranbaris
Ben akşam telefonun ekranını açık unutmuşum. iPhone 5S'de 9 saat kullanım, 16 saat bekleme ve %31 şarj vardı. Sabah kalktığımda kapanmaması bana garip geldi.

Konu Sahibi
Bir ara fişe takmışsınız galiba

Kullanım=Ekran süresi mi oluyor? eğer öyleyse çok iyi

Konu Sahibi
pc yi sadece ben kullanmıyorum o yüzden herkesin görmesini istemiyorum fotoğrafı o yüzden kaldırdım onu kendime özel pc alınca ona yüklerim
kullanım işte ne yaptıysan telefonda whatsap oyun müzik vs
Bende başkalarıyla kullanıyorum kullanıcı hesaplarımız ayrı ama o yüzden göremiyorlar sorun olmuyor.

Tepkiler: sLeepLe

fgbvhjk

Üye
3 saat mc4 oynadım ve sonuç bu

Tepkiler: sLeepLe, Baranbaris ve 0MG90