sLeepLe
Üye
Abi 3G kullanmadiysan 5s çok kötü olmuş
Sabah takarım şarja artık
Snapchat acaip şarj harcayan bir program.%41 kullanmışsınız ve 1 gün bekleme falan [emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122]İki seferdir şarjım çok iyi gidiyor Sırrı buldum arkadaşlar evde çok durduğum için hiç Wi-Fi kapatmıyorum telefonda böyle uzun gidiyor [emoji1]
Wi-Fi hiç kapatılmadı ve mail hesabım anında ilet modundaydı buna rağmen iPhone 5 için çok iyiyim benceSnapchat acaip şarj harcayan bir program.%41 kullanmışsınız ve 1 gün bekleme falan [emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122]
sabah 5 saat 17 dk kullanım 1 gün 12 saat bekleme %5 şarj vardı eskisi gibi değil nazar değdi eski kullanımı alamıyorum artıkAbi 3G kullanmadiysan 5s çok kötü olmuş
Sorun düzenli şarj etmemekten kaynaklanıyor ben her zaman %10'un altına düşünce takar %100'de alırım ayda bir kapanana kadar kullanırım ve sonuç bu.sabah 5 saat 17 dk kullanım 1 gün 12 saat bekleme %5 şarj vardı eskisi gibi değil nazar değdi eski kullanımı alamıyorum artık
ben aldığımdan beri %1 de takar %100 de çıkarırımSorun düzenli şarj etmemekten kaynaklanıyor ben her zaman %10'un altına düşünce takar %100'de alırım ayda bir kapanana kadar kullanırım ve sonuç bu.
Demek ki her zaman %1 sağlıksız yapıyorben aldığımdan beri %1 de takar %100 de çıkarırım
yüklü uygulamalardan olabilir ya batarya gün geçtikçe kötüleşiyordurDemek ki her zaman %1 sağlıksız yapıyor
Batarya herkeste gün geçtikçe kötüleşir ama bunun miktarı önemli. Bende 60 civarı uygulama var 20'sini aktif kullanırım seni bilemiycem amayüklü uygulamalardan olabilir ya batarya gün geçtikçe kötüleşiyordur
bende de 60 küsür uygulama varBatarya herkeste gün geçtikçe kötüleşir ama bunun miktarı önemli. Bende 60 civarı uygulama var 20'sini aktif kullanırım seni bilemiycem ama
Cihaz nedir? 5 veya yukarısı ise batarya kesin sorunludur da 4s veya aşağısı ise bilemiyorumvalla benim ki kullanımda 2 saat küsür dakika gidiyor. beklemede de 9 saat falan anca. bataryam sorunlu mu sizce ?
ayrıca bu bahsettiğim olayda 3g+wifi+arkaplanda uygulamalar yenile ve konum servisleri kapalı bi şekilde duruyor hiç açmıyorum..
Cihazım iphone 5 dostum.. :/Cihaz nedir? 5 veya yukarısı ise batarya kesin sorunludur da 4s veya aşağısı ise bilemiyorum
Bu servise görünmesi lazım o zamanCihazım iphone 5 dostum.. :/
O bazı uygulamalarda çıkıyor normal yanı de bu 3G ne şarj yiyor arkadaş ya powerbank alacağım bu gidişleBaylar az evel şöyle bir işaret çıktı tam olarak ney için çıktı anlamadım şimdi o simge gitti
Sağ alt iPhone Hoparlör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?