Karşılaştırma iOS Cihazlarımızın şarj durumlarını paylaşalım!

sLeepLe

Üye

Sabah takarım şarja artık

csbaz

Üye
İki seferdir şarjım çok iyi gidiyor Sırrı buldum arkadaşlar evde çok durduğum için hiç Wi-Fi kapatmıyorum telefonda böyle uzun gidiyor [emoji1]
Snapchat acaip şarj harcayan bir program.%41 kullanmışsınız ve 1 gün bekleme falan [emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122]

Tepkiler: Baranbaris
    Konu Sahibi
Snapchat acaip şarj harcayan bir program.%41 kullanmışsınız ve 1 gün bekleme falan [emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122]
Wi-Fi hiç kapatılmadı ve mail hesabım anında ilet modundaydı buna rağmen iPhone 5 için çok iyiyim bence
Şu anki şarj durumu böyle normalde %50-45 gibi iken bu kullanımı alırdım ama şuan %61 var yaşasın Wi-Fi [emoji173]️[emoji57]

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
sabah 5 saat 17 dk kullanım 1 gün 12 saat bekleme %5 şarj vardı eskisi gibi değil nazar değdi eski kullanımı alamıyorum artık
Sorun düzenli şarj etmemekten kaynaklanıyor ben her zaman %10'un altına düşünce takar %100'de alırım ayda bir kapanana kadar kullanırım ve sonuç bu.

Konu Sahibi
yüklü uygulamalardan olabilir ya batarya gün geçtikçe kötüleşiyordur
Batarya herkeste gün geçtikçe kötüleşir ama bunun miktarı önemli. Bende 60 civarı uygulama var 20'sini aktif kullanırım seni bilemiycem ama

sLeepLe

Üye
Batarya herkeste gün geçtikçe kötüleşir ama bunun miktarı önemli. Bende 60 civarı uygulama var 20'sini aktif kullanırım seni bilemiycem ama
bende de 60 küsür uygulama var bir günü çıkarıyo yeter ya zaten garantiye yollıycam belki yeni gelir

Tepkiler: Baranbaris
valla benim ki kullanımda 2 saat küsür dakika gidiyor. beklemede de 9 saat falan anca. bataryam sorunlu mu sizce ?

ayrıca bu bahsettiğim olayda 3g+wifi+arkaplanda uygulamalar yenile ve konum servisleri kapalı bi şekilde duruyor hiç açmıyorum..

Konu Sahibi
Cihaz nedir? 5 veya yukarısı ise batarya kesin sorunludur da 4s veya aşağısı ise bilemiyorum

Baylar az evel şöyle bir işaret çıktı tam olarak ney için çıktı anlamadım şimdi o simge gitti
Sağ alt iPhone Hoparlör

Konu Sahibi
Baylar az evel şöyle bir işaret çıktı tam olarak ney için çıktı anlamadım şimdi o simge gitti
Sağ alt iPhone Hoparlör

O bazı uygulamalarda çıkıyor normal yanı de bu 3G ne şarj yiyor arkadaş ya powerbank alacağım bu gidişle

0MG90

Üye
AirPlay o

Tepkiler: Serhan
Neyi görüp çıktı onu merak ediyorum.

Tepkiler: sLeepLe