İOS Bölümü Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
İOS Bölümü Hakkında
Merhaba arkadaşlar ios bölümünde de paylaşım yapmaya başladım ve durdurdm şimdilik genel bi istatistik yaptım .İos bölümü ölmüş genjler.Oyun konusu açıyom 30 kişi giriyo 1 haftada.Özgün açıklama giriyom bi de her şey kurallarımıza uygun.Genellike en çok hiti oyun konuları alır ama onda bile durum böyle.(iPhone - iOS Oyun - MaxiCep ) Uygulama bölümlerine baktım bu sene açılan uygulama konusu bile yok nerdeyse.Destek bölümlerinde ara sıra yardım istemek için konu açıyolar tamam onda sorun yok.Cevap verenlerde oluyor hadi ora halledilir bişi yok .Bende yazıyom arada oraya cevap veriyom. Ama yani oyun uygulama veya özel rehberler hazırladığımda genel olrak hit düşük yani.Hle ki rehber hazırla işi ölmüş ios 6 dan sonra kimse ''şu söyle yapılır "" gibi konular açan olmamış.Ben oyun uygulama konuları açsam böyle bol bol ora canlanır mı ? şahsi görüşüm canlanmaz gibi.Ama deneyecem.Ama üyelrde hak veriyom yani adamlar bir giriyo iki giriyo üç griyor bakıyo kimse bişi paylaşmıyo deyip bi daha ugramıyor.Yani diyorum bu bölüme nasıl hit çekebiliriz onu bi düşünsek bende oraya en baştan kursam yükseltsem orayı ne yapabiliriz :hmmm ya da ben ne yapabilirim ? Orada başka adama ihtiyaç yok şimdilik kontrol bende o konuda sıkıntı yok

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Site içi ziyaretçi çekemiyorsan google'a yönelebilirsin. Örnek vereyim; konu başlığında (iOS için yarış oyunu) yazmışsın.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

"ios için yarış" yazdığında google'a sana öneri yapmıyor mesela çünkü bu terimin aranma potansiyeli yok.
"ios yarış" için öneri geliyor "ios yarış oyunları - ios yarış oyunu"
Ekstradan bir de "ios bilgi yarışması - en iyi ios yarış oyunları" kelimeleri geldi elimize.

Mantığı şimdiden kapmışsındır sen bu işlere yatkınsın. Konu başlığında ve özet metinde bu google öneri kelimelerini geçirmelisin. Bunlar sürekli aranan terimler olduğu için google sana öneriyor zaten. Başlıkta ios yarış oyunu, metinde ios yarış oyunu ve en iyi ios yarış oyunları kelimelerini geçirirsen kafadan ilk sayfada çıkar konu. Bir de ios bilgi yarışması aratılıyormuş onu da bir kenara yaz sonraki konun o olsun mesela.

ios araba oyunu değil ios araba oyunları misal. Bu mantıkta konular açarsan Google'da yer edinir konuların o zaman gösterime doyarsın.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
mesela asphalt 8 v1.1 ipa (İos İçin Yarış Oyunu) böyle mi mesela ya da ios yarış oyunu şeklinde mi oluyor.Yani bu şekilde yapınca meseal hit gelir mi yani benim hiç umudum yok gibi :hmmm bizden önce açanlar olucaktır onlarınkine girerler yani sadece bunu yapmak yetecek mi ? konu açarken etiket ekle işi olsa ya biz eklesek öyle daha çok kişi gelmez mi ?

Valla yeni açılmış bölüm gibi ora in cin top oynuyo canım sıkılıyo bu işe paylaşım yapacam rehber hazırlıcam ama bakacak adam lazım

ANIL

ANIL

Admin
İçin olmayacak adaş. Google önermiyor çünkü. Bir süre açmaya devam et bence.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mesela asphalt 8 v1.1 ipa (İos İçin Yarış Oyunu) böyle mi mesela ya da ios yarış oyunu şeklinde mi oluyor.Yani bu şekilde yapınca meseal hit gelir mi yani benim hiç umudum yok gibi :hmmm bizden önce açanlar olucaktır onlarınkine girerler yani sadece bunu yapmak yetecek mi ? konu açarken etiket ekle işi olsa ya biz eklesek öyle daha çok kişi gelmez mi ?

Valla yeni açılmış bölüm gibi ora in cin top oynuyo canım sıkılıyo bu işe paylaşım yapacam rehber hazırlıcam ama bakacak adam lazım
Bir zamanlar ben de Windows Phone bölümünde paylaşımlar yaparken bir tek ben okuyordum. Şimdi piyasadaki en güçlü Windows Phone forumu olduk. Yani sabırla özgün paylaşımlara devam edersen gerisi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Nextman, ANIL ve anılbaran
ANIL

ANIL

Admin
Bir zamanlar ben de Windows Phone bölümünde paylaşımlar yaparken bir tek ben okuyordum. Şimdi piyasadaki en güçlü Windows Phone forumu olduk. Yani sabırla özgün paylaşımlara devam edersen gerisi geliyor.

Kesinlikle Windows Phone bölümü çok iyi bir örnek. Gösterimlerden farkını belli ediyor zaten. Abi bu arada cep telefonu haber konularını cep telefonları genel yerine kendi işletim sistemi bölümüne taşıyorum. Böyle daha iyi olacak. Diğer türlü cep genel bölümü çok karışıyor. Orada sadece karşılaştırmalar ve tavsiyeler vs kalsın. Zaten böyle olması gerekiyordu ama pek uymadık. Orayı halledeyim.

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu

Revengeful

Emekli Yönetici
Dürüst olmak gerekirse maxicep eskiden symbian alanında iyi bir forum sitesiydi. Şimdi ise Android alanında iyi çünkü Android konusunda uzman üyeler var cfw falan yapan. Fakat iPhone böyle değil maalesef. Çünkü iPhone'da açık bulmak zor ve isimleri bilinen -geo gibi- ünlü hacker ve yazılımcılar dünya genelinde de az. Yani maxicep'de oyun program ya da güncelleme dosyalarını paylaşmaktan başka şansımız yok. Eee bunu yapan başka forum siteleri yok mu ? Nerdeyse her forum fakat bazı forum ve siteler tamamen iPhone üzerine kurulmuş. Bu yüzden iPhone konusunda bilgili insanlarda oralara destek sağlıyor. iPhone kullanıcılarıda iphone nasıl güncellenir gibi bir şey yazıldığında bu siteler çıkıyor. Adamların sitelerinin isimlerinde bile iPhone kelimesi yer alıyor. O yüzden gerçekten iPhone uzmanlarına ihtiyaç var o bölümün aktif olması ve sitenin reklamının yapılması için.
https://www.maxicep.com/forum/members/hakankurban.194977/
Ben daha mod bile olmadan önce iPhone bölümünde aktifdim ve bu arkadaş baya bilgiliydi mesela. Ama siteyi bırakmış gibi

• Beğen
Tepkiler: Buğra
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bakalım o zaman ben videolu rehber hazırlamaya devam edeyim bakalım .Nasıl Ali kemal abi wp yi yoktan var ettiyse bende elimden geldiğini yapıcam.Destek bölümlerine dadanaayım bari cevaplanmadık konu bırakmayım

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Üst Alt