anılbaran
Üye
İOS Bölümü Hakkında
Merhaba arkadaşlar ios bölümünde de paylaşım yapmaya başladım ve durdurdm şimdilik genel bi istatistik yaptım .İos bölümü ölmüş genjler.Oyun konusu açıyom 30 kişi giriyo 1 haftada.Özgün açıklama giriyom bi de her şey kurallarımıza uygun.Genellike en çok hiti oyun konuları alır ama onda bile durum böyle.(iPhone - iOS Oyun - MaxiCep ) Uygulama bölümlerine baktım bu sene açılan uygulama konusu bile yok nerdeyse.Destek bölümlerinde ara sıra yardım istemek için konu açıyolar tamam onda sorun yok.Cevap verenlerde oluyor hadi ora halledilir bişi yok .Bende yazıyom arada oraya cevap veriyom. Ama yani oyun uygulama veya özel rehberler hazırladığımda genel olrak hit düşük yani.Hle ki rehber hazırla işi ölmüş ios 6 dan sonra kimse ''şu söyle yapılır "" gibi konular açan olmamış.Ben oyun uygulama konuları açsam böyle bol bol ora canlanır mı ? şahsi görüşüm canlanmaz gibi.Ama deneyecem.Ama üyelrde hak veriyom yani adamlar bir giriyo iki giriyo üç griyor bakıyo kimse bişi paylaşmıyo deyip bi daha ugramıyor.Yani diyorum bu bölüme nasıl hit çekebiliriz onu bi düşünsek bende oraya en baştan kursam yükseltsem orayı ne yapabiliriz
ya da ben ne yapabilirim ? Orada başka adama ihtiyaç yok şimdilik kontrol bende o konuda sıkıntı yok
ya da ben ne yapabilirim ? Orada başka adama ihtiyaç yok şimdilik kontrol bende o konuda sıkıntı yok