Haber iOS Beta Sürümleri

Sponsorlu Bağlantılar

seco_can_can

seco_can_can

Üye
Muhtemelen sizin public beta hocam pb6 çıktı normal beta 7 çıktı çünkü. Ama ikisi de aynı yazılım merak etmeyin
eyvallah hocam sağolasın profile yüklerken developer profile diye aratıp yüklüyorum ama public profil ile aynı yere yönlendirme yapıyor

sLeepLe

sLeepLe

Üye
eyvallah hocam sağolasın profile yüklerken developer profile diye aratıp yüklüyorum ama public profil ile aynı yere yönlendirme yapıyor
geliştirici profilini kapattılar herhalde anlamadım bende halka açık profil yükledim o yüzden ama ne fark edecek yazılım aynı ve aynı anda geliyo

• Beğen
Tepkiler: seco_can_can
0343434

0343434

Üye
geliştirici profilini kapattılar herhalde anlamadım bende halka açık profil yükledim o yüzden ama ne fark edecek yazılım aynı ve aynı anda geliyo

Katılıyorum. Apple bu aralar güncelleme konusunda sıra gelen düzenini aştı. Umarım finale kadar ufak sıkıntılar da geçer. Bu gidişle Apple'ın güvenlik dışında stabilite alanında çok güncelleme vereceğini düşünmüyorum.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
seco_can_can

seco_can_can

Üye
Bence 10 farklı olucak güvenlik değil bu sefer stabilite ağırlıklı olucak gibi geliyor

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Beta 7 gelmiştir arkadaşlar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Stabiliteyi yaptı biraz daha geliştirir, güvenliğin üzerine çok düşer onuda finale kadar az buçuk halleder final güzel olucaktır. Tabi yine finalden sonra ufak çaplı güncellemeler gelecektir
geekbench 3 ile her betayı test ediyorum, beta 7 - public beta 6 şuana kadarki en hızlı iOS 10 sürümü aldığım sonuçlar bunu gösteriyo. Tabi 5s için test edebiliyorum başka cihazım olmadığı için

• Beğen
seco_can_can

seco_can_can

Üye
Tuş kilidini orta tuşa basmadan da açabiliyormuşuz ben yeni fark ettim çözüm gelmiş haberim yok

0343434

0343434

Üye
Arkadaşlar sanki kulaklık çıkışı da ayrı bir düzenlemeden geçmiş gibi durmuyor mu? Mesela daha önce aynı kulaklıkla dinlediğim müziği son güncelleme ile daha detaylarına kadar duymaya başladım. Sanırsam Apple bir yandan da iPhone 7 için hazırlık da yapıyor bu alanda.

• Beğen
seco_can_can

seco_can_can

Üye
Arkadaşlar sanki kulaklık çıkışı da ayrı bir düzenlemeden geçmiş gibi durmuyor mu? Mesela daha önce aynı kulaklıkla dinlediğim müziği son güncelleme ile daha detaylarına kadar duymaya başladım. Sanırsam Apple bir yandan da iPhone 7 için hazırlık da yapıyor bu alanda.

ben beta da bi sıkıntı yaşadım hocam uzun süre sonra kulaklık takayım dedim ama arada hışırtı ve bazen dışarı ses verme problemi çıktı 9 a döndüm bi sıkıntı yok 10 beta da kulaklık problemi yaşadım kulaklık pek kullanan biri değilim ama sıkıntı olur diye 9 a tekrar döndüm

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Beta 8 yayınlandı .

0343434

0343434

Üye
iOS 10 animasyonlarda falan olsun ne kadar güzel olursa olsun uygulama açılışlarında en az 2-3 saniye daha fazla bekliyor. Şu an 9.3.2'yi kullanıyorum ve yazılım ne kadar takılırsa takılsın uygulamaların açılışı bariz daha hızlı.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Uygulamalar iOS 10 için uyumlu hale hala getirilmedi o yüzden bu problem var zaten şurda az kaldı eylüle düzelecektir

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Beta 8 gelmiştir

aozaslan66

Üye
iyi günler arkadaşlar.iphone 5s kullanıyorum.cihazda 9.3.5 yüklü.daha önceleri 9 betayı yüklemiştim.dünden beri ios 10 beta yüklemeye çalışıyorum.ios 10 indiriyorum yükle dediğimde''bu profili yüklemeden öce ios 9 beta software profile profilini silin'' diye bir not çıkıyor bu 9 betayı nasıl silebilirim.teşekkürler

0343434

0343434

Üye
iyi günler arkadaşlar.iphone 5s kullanıyorum.cihazda 9.3.5 yüklü.daha önceleri 9 betayı yüklemiştim.dünden beri ios 10 beta yüklemeye çalışıyorum.ios 10 indiriyorum yükle dediğimde''bu profili yüklemeden öce ios 9 beta software profile profilini silin'' diye bir not çıkıyor bu 9 betayı nasıl silebilirim.teşekkürler

Ayarlar profiller yazan kısma gidin ve orada iOS beta profile yazan profili silin. Bunu yapınca telefon kendini yeniden başlatacak. Ardından profili yüklemeye çalıştığınız siteye girerek tekrar yüklemeye çalışın. Bu sefer olacaktır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt