Haber iOS Beta Sürümleri

Sponsorlu Bağlantılar

vlknsmnc

vlknsmnc

Üye
Sıkıntı yok kardeşim orjinali dediğin betaları yükleyen kullanıcılara göre final oluyor. Her telefon final alır. Beta kursan bile sıkıntı yok.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.
Tamam ozaman tesekkur ederim cok sagol yedekle almam gereklimi tel uzerinden yapicam

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Tamam ozaman tesekkur ederim cok sagol yedekle almam gereklimi tel uzerinden yapicam

Valla bence almana gerek yok ama istersen al. Çünkü iOS 9 a geri dönmeyeceksin. iOS 10 iOS 9 u 270 le solladı gidiyor şuan.

• Beğen
Tepkiler: 0343434
vlknsmnc

vlknsmnc

Üye
Valla bence almana gerek yok ama istersen al. Çünkü iOS 9 a geri dönmeyeceksin. iOS 10 iOS 9 u 270 le solladı gidiyor şuan.

Almadan yapiyorum ozaman tesekkur ederim ilgin icin

theeternal

theeternal

Üye
Arkadaşlar şu orta tuşa basarak kilit açmadan kurtulmanın bir yolu yokmu

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Arkadaşlar şu orta tuşa basarak kilit açmadan kurtulmanın bir yolu yokmu

Hocam sizinki 5s diye biliyorum ve beta 3ten sonra tıklatmadım hiç parmağımı okuyup açıyor. Şayet başka telefon kullanıyorsanız Buda büyük ihtimal 5 oluyor ki başka kurtuluşu yok hocam.

theeternal

theeternal

Üye
He hocam kalkmışmı o iş iyi olmuş o zaman en son beta 2 kullandım :D

İp5furkan

İp5furkan

Üye
He hocam kalkmışmı o iş iyi olmuş o zaman en son beta 2 kullandım :D

Tabi artık tıklatmak Yok hocam

0343434

0343434

Üye
Ayarlarda böyle bir seçenek var ama bu sadece parmak izi olan iPhone cihazlar için geçerli ya da parmak izi açıksa. Normal parmağınızı algılamayıp ya da sadece parola varsa aynı durum maalesef ki söz konusu.

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
Bende geçtim public beta 4 yani beta 5 e .) bu betanın final sürümümü bi kaç ufak hata dışında çok hızlı final süper olucak gibi gerçekten

• Beğen
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Ben en son public beta 1 i kurmuştum. Uygulamadan atma sorunu hariç telefonu kullanmaya etki edecek hatalar yok denecek kadar azdı. Şu an nasıl bilmiyorum. Bildiğim tek şey ; 9.3.3 Jailbreak ile mutluyum :)

iPhone 6 İle Gönderildi

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Beta 6 yayınlandı .

• Beğen
0343434

0343434

Üye
Apple baktı ki bu yazılım oldu gibi durunca güncelleme boyutunu 78 mb'a kadar düşürdü.

theeternal

theeternal

Üye
Aynen bende geçtim beta 6

• Beğen
0343434

0343434

Üye
İlk izlenimim olarak cihazın daha da serileştiğini söyleyebilirim ki bu sefer çok iyi olmuşa benziyor. Ayrıca cihaz açılınca alttaki resimdeki gibi bir bildirim de geldi.

0343434

0343434

Üye
Ayrıca kulaklık takılınca altta gelen müzik simgesi ile uygulamayı açma efekti de değişmiş.

0343434

0343434

Üye
Sirinin geçiş efektlerinde de bir hızlanma var.
Ayrıca artık Siri'ye uygulamaları sil diye sorunca "uygulamaları silemiyorum" diye yanıt veriyor.

theeternal

theeternal

Üye
Telefon baya bi hızlanmış yalnız uygulamadayken geri gelince falan.Şu klasörden geri gelince uygulamalar bi bulanık bozuk gibi oluyor 1 saniye o düzelmemiş

Son düzenleme:
0343434

0343434

Üye
Telefon baya bi hızlanmış yalnız uygulamadayken geri gelince falan.Şu klasörden geri gelince uygulamalar bi bulanık bozuk gibi oluyor 1 saniye o düzelmemiş

Ama o animasyon ile alakalı. Yani tam olarak hata demek ne kadar doğru olur bilemedim.

theeternal

theeternal

Üye
Bana hiç animasyon gibi gelmedi bu ve applenin bu kadar komik animasyon yapıcağını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt