Haber iOS Beta Sürümleri

Sponsorlu Bağlantılar

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Aldım gazı gidiyorum yüklemeye. Bıraktım jb'i hayırlısı bakalım.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

Hocam. Felaket stabil bir sürüm. Ve beta. Beta olmasına rağmen bu stabilite bana göre iOS 10 finalde 5s iOS 9 u bile zor kaldırır diyenleri utandıracak bir sürüm olacak. Ve son olarak hocam gazı aldınız iyi güzel ama beğenmezseniz bana sövmeyin [emoji28]

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

0343434

0343434

Üye
bende jb yapmayı düşünüyodum verdiniz gazı şimdi hangisini yapsam bilemedim :D

Hocam jb untethered olmadığı için stabil değil ve tweakleri yükledikçe cihaz yavaşlamaya başlıyor ve stabilitesini kaybediyor. Şimdi 10'u kullanıyorum ve kesinlikle daha iyi diyebilirim size.

• Beğen
Tepkiler: İp5furkan
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hocam jb untethered olmadığı için stabil değil ve tweakleri yükledikçe cihaz yavaşlamaya başlıyor ve stabilitesini kaybediyor. Şimdi 10'u kullanıyorum ve kesinlikle daha iyi diyebilirim size.

Aynen bende okudum hocam jailbreak olayını ben düzeldi sanmıştım öyle olunca ondan vazgeçtim de iOS 10 hala ikilemdeyim 9.3.3 de kalsam mı diye. Uygulamalarda nasıl 10 atma falan var mı ya da çok bug oluyo mu ?

0343434

0343434

Üye
Aynen bende okudum hocam jailbreak olayını ben düzeldi sanmıştım öyle olunca ondan vazgeçtim de iOS 10 hala ikilemdeyim 9.3.3 de kalsam mı diye. Uygulamalarda nasıl 10 atma falan var mı ya da çok bug oluyo mu ?

Bug neredeyse az denecek kadar düşük ve uçak çapta şeyler. Ama baz haber uygulamalarında haberin detayını görememek biraz can sıkıyor. Bunlarında düzeleceğini göz önüne alırsak ben iOS 9.3.3'de durup da kendime eziyet etmeyi ya da başkasının da böyle bir durumda olmasını samimiyetimle istemem. Hatta bug oluşabileceğini düşündüğünüz veya merak ettiğiniz bir uygulama varsa kendi cihazıma yükleyerek sizin için deneyebilirim.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bug neredeyse az denecek kadar düşük ve uçak çapta şeyler. Ama baz haber uygulamalarında haberin detayını görememek biraz can sıkıyor. Bunlarında düzeleceğini göz önüne alırsak ben iOS 9.3.3'de durup da kendime eziyet etmeyi ya da başkasının da böyle bir durumda olmasını samimiyetimle istemem. Hatta bug oluşabileceğini düşündüğünüz veya merak ettiğiniz bir uygulama varsa kendi cihazıma yükleyerek sizin için deneyebilirim.

Valla haber uygulaması kullanmıyorum kullandığım whatsapp snapchat instagram facebook safari bunları sürekli kullanıyorum bunlarda durumlar nasıl

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Valla haber uygulaması kullanmıyorum kullandığım whatsapp snapchat instagram facebook safari bunları sürekli kullanıyorum bunlarda durumlar nasıl

İnstagramı bilmiyorum da diğer sosyal ağları kullandığım için fazlasıyla iyi.

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yarın telefonun yedeğini alıp iOS 10 a geçiş yapmayı planlıyorum :) bu arada iOS 9.3.4 çıkmış

theeternal

theeternal

Üye
:) arkadaşlar ben şimdi ios betadan 9.3.3 e geri döndüm ipswden indirim kendi yedeğimi kaydetmemiş icloud.
fakat sorunlar var biraz nasıl düzeltebilirim şu müzik girince listelere tıklayınca atıyor müziklerden sonra yukardaki bildirim panelini çekince tarih saat ve ordaki borsa vs. kısayolların yerleri bozulmuş sağa doğru gelmişler çirkin duruyor

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yarın telefonun yedeğini alıp iOS 10 a geçiş yapmayı planlıyorum :) bu arada iOS 9.3.4 çıkmış
Jailbreak çıktı ya açığı kapatmak için apar topar güncelleme yayınladılar .

• Beğen
0343434

0343434

Üye
:) arkadaşlar ben şimdi ios betadan 9.3.3 e geri döndüm ipswden indirim kendi yedeğimi kaydetmemiş icloud.
fakat sorunlar var biraz nasıl düzeltebilirim şu müzik girince listelere tıklayınca atıyor müziklerden sonra yukardaki bildirim panelini çekince tarih saat ve ordaki borsa vs. kısayolların yerleri bozulmuş sağa doğru gelmişler çirkin duruyor

Aynı sıkıntı bende de daha önce olmuştu. Tek çözüm telefonu tamamiyle sıfırlamak.

0343434

0343434

Üye

Bahsettiğiniz uygulamaların hepsini yoğun bir şekilde kullanıyorum bu uygulamalarda hiçbir sıkıntı olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

• Beğen
seco_can_can

seco_can_can

Üye
hocam beta 4 kullanıyorum hiç programdan atma kasma vs bi sorun çıkmadı final sürüm çok başarılı olucak gibi geliyor ios9 fiyaskosundan sonra :)

• Beğen
Tepkiler: 0343434 ve sLeepLe
theeternal

theeternal

Üye
Aynı sıkıntı bende de daha önce olmuştu. Tek çözüm telefonu tamamiyle sıfırlamak.

eyvallah

• Beğen
Tepkiler: 0343434
DSGNRY

DSGNRY

Üye
iOS 10 zaten beklenen güzelliklerin yanısıra beklenen eski İOS = stabilite ve hız günlerine dönmek "zorunda" aksi halde iPhone tarihinde yaşadıkları satış düşüşünün ardını alamazlar. Özellikle rakipleri "android'e rağmen" yaptıkları sayesinde ciddi yenilikler getirdikleri bir zamanda iOS 10 "mükemmel" olmak "zorunda" :bangin:

Bir iPhone sever olarak bu olmazsa Apple'a yazık olacak. :box

0343434

0343434

Üye
iOS 10 zaten beklenen güzelliklerin yanısıra beklenen eski İOS = stabilite ve hız günlerine dönmek "zorunda" aksi halde iPhone tarihinde yaşadıkları satış düşüşünün ardını alamazlar. Özellikle rakipleri "android'e rağmen" yaptıkları sayesinde ciddi yenilikler getirdikleri bir zamanda iOS 10 "mükemmel" olmak "zorunda" :bangin:

Bir iPhone sever olarak bu olmazsa Apple'a yazık olacak. :box

iOS 10 sadece güzel olsa ne olur ki. iPhone 7 isteneni veremeyecek gibi duruyor. Yine işin yolu hayır değil son kaynaklara göre.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Demin geçtim public beta 3 ü efsane sürüm olmuş ya çok beğendim :D

• Beğen
Tepkiler: 0343434 ve İp5furkan
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
seco_can_can

seco_can_can

Üye
beta 2 de deki şarj yok ama arkadaşlar beta 4 te günü zor çıkardı beta 2 de gün sonunda %34 tü 2 gündür beta 4 kullanıyorum şarjım %5 anca yetti bariz şarjı kötü 6s plus ta

sLeepLe

sLeepLe

Üye
5s de 17 saat 24 dk bekleme 3 saat 35 dk kullanım gördüm gün sonunda %24 şarjı vardı. Public beta 3 yüklü telefonda ama normal beta 4 ile aynı sürüm. Valla yüklememiş arkadaşlar iOS 9 da iTunes ile yedek alın ve bence iOS 10 a geçin derim beğenmezseniz geri dönebilirsiniz zaten ama bence beğenirsiniz :oke:

• Beğen
Tepkiler: seco_can_can
0343434

0343434

Üye
5s de 17 saat 24 dk bekleme 3 saat 35 dk kullanım gördüm gün sonunda %24 şarjı vardı. Public beta 3 yüklü telefonda ama normal beta 4 ile aynı sürüm. Valla yüklememiş arkadaşlar iOS 9 da iTunes ile yedek alın ve bence iOS 10 a geçin derim beğenmezseniz geri dönebilirsiniz zaten ama bence beğenirsiniz :oke:

Bende 6'da 7 saat 4 dakika kullanım, 20 saat 15 dakikada bekleme süresi alarak iOS 9'da zorla aldığım bir süreye ulaştım. Kesinlikle 9 kullanan arkadaşlar hiçbir çekince yaşamadan iOS 10'a geçmeliler.

• Beğen
Tepkiler: seco_can_can
Takipçi Satın Al

Üst Alt