Benim cihazımda 9.3.1 çok stabil ve hızlı . Sanırım bunda 6s plus'ın 2 gb ram'e sahip olmasının ve ios 9 ile satışa sunulmasının büyük bir etkisi var .
Genellikle hep böyle bir stabilite beklentisi içinde oluyoruz mesela Apple 4S için iOS 8 den daha iyi olacak diye söyledi ama sonuç ortada. Ki bizim cihaz bu ram yüzünden bayağı sıkıntı çekecek gibi gözüküyor.
İşte Apple'da aynen böyle düşünüyor. Paran varsa stabilite de var. Benim kimseyi küçümsediğim yok elimde 5S cihaz da mevcut ve herhangi bir stabilite problemi yok
Şunu da belirteyim ki 5S ile 6 nın donanım olarak çok bir farkı yok. Yani Apple böyle bir politika izlerse tek açıklaması yavaşlatmak için yapılan bir hareket olacak. Bu ram konusu 4s ile 4 arasındaki gibi bir durum oluşturacak. Yine de böyle bir harekette bulunmak Apple ın kendi ayağına vurmasından başka hiçbir durumu engelleyemeyecektir.
Şunu da belirteyim ki 5S ile 6 nın donanım olarak çok bir farkı yok. Yani Apple böyle bir politika izlerse tek açıklaması yavaşlatmak için yapılan bir hareket olacak. Bu ram konusu 4s ile 4 arasındaki gibi bir durum oluşturacak. Yine de böyle bir harekette bulunmak Apple ın kendi ayağına vurmasından başka hiçbir durumu engelleyemeyecektir.
Bunu her firma yapıyor sadece Apple'a suç atmak olmaz. Bu adamların bir üst versiyonu satmaları için bu şart. iPhone 5S özellikle iOS 9da yavaşlatma temeli oluşturdu. iPhone SE'nin çıkması da büyük etken. Ben böyle düşünüyorum size de guncellememeyi tavsiye ediyorum. 8.3'te gayet akıcı 5S