İp5furkan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aynen öyle. Zaten Apple durumun en başta sıkıntılı olduğunu bildiğinden yazılımı tekrar kernel seviyesinde ele alıp ona göre yazılımı düzeltmiş. Keşke başından böyle başlasaydık da bu kadar beta batağı içinde yüzmeseydik.
iPhone 6 ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Hocam sizde 9.3.1 e göre safari hızı nasıl
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
9.4'te bozarlar stabiliteyi
O da doğru iOS 9'un betaları haziranda başlamıştı9.4 sürümü yüksek ihtimal yayınlanmaz. Zaten şurada iOS 10 betalarına ne kaldı.
iPhone 6 ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Applefoni haberlerini Macrumors, 9to5Mac, iPhonehacks, Redmondpie gibi sitelerden alarak yazmaktadır. Bunlardan daha sağlam başka hangi Apple kaynak siteleri var ?Applefoni sitesi yaptıkları haberleri çok sağlam kaynaklardan alan bir site değil. Bu yüzden size sadece o kaynağı baz alarak böyle bilgi elde etmeyi tavsiye etmem.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Applefoni haberlerini Macrumors, 9to5Mac, iPhonehacks, Redmondpie gibi sitelerden alarak yazmaktadır. Bunlardan daha sağlam başka hangi Apple kaynak siteleri var ?
Adamlar bir Nisan şakası yapmak için yapılan jb sitesine jb çıktı diye önümüze sundular. Ben bunun üzerine başka bir neden göremiyorum. Daha birçok düzgün kaynak var.
9.3.3 betayı yükledim bakalım bir degişiklik olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?