iOS 8, pil canavarlarını otomatik kapatıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
iOS 8, pil canavarlarını otomatik kapatıyor!
iOS 8'de yeni yapılan bir keşif, işletim
sisteminin daha önce fark edilmeyen bu
özelliğini gösterdi!

Apple'ın en yeni mobil işletim sisteminde yapılan bir keşif, pili en çok tüketen uygulamaların otomatik olarak kapatıldığını gösterdi. iOS 8, uygulamaların pil tüketimini listeleyen yeni bir özellikle geliyor. Genel > Kullanım > Pil tüketimi altından
erişilebilen bu listede son 24 saati veya son 7 günü
göstermeniz mümkün. Ancak görünen o ki firma,
bununla yetinmek istememiş. Ortalamanın üzerinde pil tüketimi yapan uygulamaları otomatik olarak kapatan yeni işlev, iPhone veya iPad'inizin pil ömrünü uzatmayı
amaçlıyor. Pil tüketimi sayfasında aynı zamanda bir uygulamanın
arka planda etkin olarak çalışıp çalışmadığını da
görebiliyorsunuz. Ancak uygulamanın ne kadar süreyle
kullanıldığı gibi bir bilgi sunulmuyor

• Beğen
Tepkiler: sek00 ve sevinc KARACA

MaxipmaN

Üye
adamların yaptığı sistemden haberi yok galiba :zong:

0MG90

0MG90

Üye
Yeni özellik
Beta3 le gelmiş olabilir

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
İos 8 kullanıcılar ıcın iyi haber benziyor hiç yoktan azda olsa pılı uzun sure tutabılır

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ohoo hapi yuttuk. Oyun oynarken arka plandaki muzik kapanacak mi yani? Boyle olacagini bilseydim Androidde devam ederdim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iPhone 6 ile şöyle sağlam bi 3000 mah koysalar zaten piyasayı darma duman eder.Şuan ki iPhone bile 1 günü çok zorda olsa tamamlıyor. Birde bu ios 8 in özelliği ikr 1.5 günü alır.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ohoo hapi yuttuk. Oyun oynarken arka plandaki muzik kapanacak mi yani? Boyle olacagini bilseydim Androidde devam ederdim
Samsung taki ULTRA POWER SAVİNG gibi şarjının bitmesine ramak kala açılabilecek bir özellik galiba.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Apple'ın bu yaptığına "görüntü var ses yok" derim.

Üst Alt