Karşılaştırma iOS 8 Gold Master (GM) ile Final Sürüm arasındaki fark..?

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
iOS 8 Gold Master (GM) ile Final Sürüm arasındaki fark..?
öncelikle iOS 8 hepimize hayırlı olsun..umarım diğerlerinden daha sorunsuz,daha kullanışlı bir sistem olur..

ancak merak ettiğim bir nokta var.. Gold Master sürümlerinin genellikle 1 hafta sonra çıkan Final sürümleri ile aynı olduğu..hatta aynı Build numarası ile geldiği söyleniyor.. ve malum iOS 8 GM'i o kadar da stabil değil..ve şarj problemi var..sizce 17 Eylül de farklı bir sürüm alabilir miyiz yoksa aynen GM'i dayarlar mı önümüze ardından 1-2 gün sonra 8.0.1 de çıkabilir..sizin düşünceniz nedir?

0MG90

0MG90

Üye
Genelde sorunlu oluyor GM , güncellemeyi bekle :oke:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
ben GM yükledim bile şarjı içiyor resmen.. 17 Eylül de direk GM'i sürmeseler bari..tek temennim o :)

Serhan

Serhan

Üye
Ben betaya karşıyım iosta :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
kesin sürüm olarak ios8 ne zaman çıkacak

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Az kalmış :eller:

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
biz de acaba Gold Master'ı direk mi verecekler yoksa biraz makyajlayıp öyle mi sürecekler diye tartışıyoruz :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Ilk defa iPhone kullanıyorum valla gold master sürüm nasıl bilmiyorum :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
çarşamba gelecek olan ios 8 ile muhtemelen aynı olacak :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
şarj süresi falan demişsiniz sıkıntı yaratır mı telefonda çok? açıkcası şuana kadar şarjından menunum

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Geçen sene iOS 7 gm ile çıkış tarihindeki aynıydı ama gm olan ota ile güncelleme alamıyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
şarj süresi falan demişsiniz sıkıntı yaratır mı telefonda çok? açıkcası şuana kadar şarjından menunum

gelecek olan final sürüme bağlı..hemen ardından 8.0.1 de gelecek zaten, bu sürümde şarj iyileştirmeleri de olabilir

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Apple'ın hep yaptığı şey her güncellemede eski telefonların batarya performansı azalır

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Apple'ın hep yaptığı şey her güncellemede eski telefonların batarya performansı azalır

8.0.1 ile çözülür tahminimce..geçen sene ios 7.0 ile de bu sorun olmuş. hemen ardından 7.0.1 ile toparlamışlar

seco_can_can

seco_can_can

Üye
3g den beri kullanıyorum pil hep sorun oldu ama bu sefer tedbirliyim 5s e şarjlı kılıf aldım bekliyorum :D cehpe sağlam

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

Üst Alt