Serhan
Üye
İpad 2 , 4s , 5 , 5c , 5s ve ipad 3 , 4 , air ve iki miniler.Bide touch 5 var.hangi cihazlar alacak
İpad 2 , 4s , 5 , 5c , 5s ve ipad 3 , 4 , air ve iki miniler.Bide touch 5 var.hangi cihazlar alacak
Şarj tam doluyken yükleyin benceulan yukledi bi hazırlanıyo yazıs o yazıs %25 sarj ins kurban bayramına kadar yukler
UZman arkdaslar batarya % 5 in altına dustumu ne yapam ???
%5 in altına dustugunde sarja sokup bıraksam ne olur ? güncelle hazırlanıyor yazıyo mavi cıbık yarı oldu nasıl durdurcaz ?Telaş yapmayın arkadaşlar büyük güncelleme sonuçta :P
Şarj tam doluyken yükleyin bence
Şarjda bıraksanızda olur şimdi ama inince bırakın %100e kadar şarj olsun öyle kurun%5 in altına dustugunde sarja sokup bıraksam ne olur ? güncelle hazırlanıyor yazıyo mavi cıbık yarı oldu nasıl durdurcaz ?
pcden atan varmı ??
Cok sağol kardes Aydınlattın beniŞarjda bıraksanızda olur şimdi ama inince bırakın %100e kadar şarj olsun öyle kurun
kurcunca bi ss atın gorek 
ne kadar sürdüYükledim inanılmaz ötesi muhteşem inanılmazı ötesi
Bu mesajı söyleyerek yazdım![]()
arkadaşım yüklüyor şu an 5'e5 te deneyen var mi ??
Bende ne silsem diye düşünüyorumBenim 4 saat dedi iptal ettim vallahaSeverlar düzelince geçicem

Silin hocam bir şeyler sonra yine yüklersinizBende ne silsem diye düşünüyorum![]()

Büyük sürüm olarak gelmesede gerekli durumlarda ufak tefek güncellemeler yapılabilir bence.Öyle de olacak zaten, aldığı son güncelleme bu. Vee elveda 4S