Haber iOS 8.1.1 yayınlanmıştır

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Merhaba arkadaşlar.
Dün iPhone 4s aldım.
Artık iPhone ailesinden sayılırım. Listeye eklerseniz sevinirim.(aklıma gelmişken söyleyeyim istedim)

Bugün baktığım da 1.4gb boyut gösteriyordu şuam nedense böyle, bi fikri olan var mı arkadaşlar?

Acaba 8.1'i yüklesem mi ki ?
Ya o değil de şarj çok hızlı tükeniyor yok mu bunun bi çözümü yasa bu güncelleme ile düzelir mi?
Bugün arama yapacaktım sadece 2-3 kere çaldırıp bi baktım %11 mi ne gitmişti ve çok hızlı bitiyor batarya ya daha dün aldım aldığıma da pişman oldum :(

alical33

alical33

Üye
6+ ya yükledim hiç bi sorun yok hatta sanki biraz daha hızlanmış gibi geldi psikolojik değilse :)

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Valla bende hiç sıkıntı yok tıkır tıkır çalışıyor telefonum İphone 5

Son düzenleme:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tıkır Tıkır çalışıyor mesajları güzel inşallah bir sorun olmaz :cool

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

Merhaba arkadaşlar.
Dün iPhone 4s aldım.
Artık iPhone ailesinden sayılırım. Listeye eklerseniz sevinirim.(aklıma gelmişken söyleyeyim istedim)

Bugün baktığım da 1.4gb boyut gösteriyordu şuam nedense böyle, bi fikri olan var mı arkadaşlar?

Acaba 8.1'i yüklesem mi ki ?
Ya o değil de şarj çok hızlı tükeniyor yok mu bunun bi çözümü yasa bu güncelleme ile düzelir mi?
Bugün arama yapacaktım sadece 2-3 kere çaldırıp bi baktım %11 mi ne gitmişti ve çok hızlı bitiyor batarya ya daha dün aldım aldığıma da pişman oldum :(
Bataryasında sorun olabilir eğer devam ederse bu sorun garanti devam ediyorsa garantiye yollayın batarya Değişimi yapsınlar :) yazılım güncellemeleriyle düzelme oluyor şarj konusunda
Tıkır Tıkır çalışıyor mesajları güzel inşallah bir sorun olmaz :cool
Ağzınızı hayra açın bir sorun çıkmasın :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Korkma korkma bişey olmaz :D ben cihazımın sorununu çözdüm. Hemen açıklıyorum :cool

Cihazınızda vShare market uygulaması varsa ki bende vardı kaldırdım güncelledim sorun çözüldü daha da yüklemem offical Store Forever :oke:

Sorunu çözdüğüm için kendime teşekkür ediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@ ve sLeepLe
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Vardı da kaldırdım abi, açıldı mı kapanıyordu hemen sildim
Dünden beri uğraştım yabancı forumlardan birinde okudum bende neyseki takılma sorunu falan gitti sabah şarj etmiştim gayet stabil.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
0MG90

0MG90

Üye
Dünden beri uğraştım yabancı forumlardan birinde okudum bende neyseki takılma sorunu falan gitti sabah şarj etmiştim gayet stabil.
Şarj sorunum yok Allaha şükür, rahat 2 gün bekleme ve 10 saat kullanım görüyorum ama bazı uygulamalar ve çoklu görev hareketleri kasıyordu umarım düzelmiştir
Yükleniyor şu an ortasına geldi

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Glania95

Glania95

Üye
Şu anki durumumda kim olsa teşekkür eder. Pc bozuk, heryer kablo karışık linux pentium laptop şu güncelleme bitsin tableti açıcam yedekleri geri alcam :cool

Hayırlısı :)

Şarj sorunum yok Allaha şükür, rahat 2 gün bekleme ve 10 saat kullanım görüyorum ama bazı uygulamalar ve çoklu görev hareketleri kasıyordu umarım düzelmiştir
Yükleniyor şu an ortasına geldi

Yüklenince bilgilendir.Merak ettim.Yarın okulda arkadaşımada öneririm beğenirsen :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Korkma korkma bişey olmaz :D ben cihazımın sorununu çözdüm. Hemen açıklıyorum :cool

Cihazınızda vShare market uygulaması varsa ki bende vardı kaldırdım güncelledim sorun çözüldü daha da yüklemem offical Store Forever :oke:

Sorunu çözdüğüm için kendime teşekkür ediyorum :D
bende tebrik ediyorum :alkis

• Beğen
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Batarya performansı çok kötü ip.5 te

0343434

0343434

Üye
İphone 4s için çıkan güncelleme ama ben öyle fark edilebilecek kadar fazla bir iyileştirme olmamış.Şöyle bir tık iyileştirmişler gibi

Abstract_Loco

Üye
Bende 1.4 gb gözüküyor ama nasıl oluyor bu anlamadım hala yükllemeye cesaret edemedim içindekiler falan da gider diye uğraşmakta istmedim açıkcası ama 121 mb olması lazım değil mi bende de neden 1.4 gb gözüküyor 5s ?

Üst Alt