Haber iOS 8.1.1 yayınlanmıştır

Sponsorlu Bağlantılar

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
iOS 8.1.1 yayınlanmıştır
Saat 20:00 itibari ile ios 8.1.1 yayınlanmıştır. Hayırlı olur inşallah.

Bu sürüm hata düzeltmeleri, daha yüksek kararlılık ve iPad 2 ile iPhone 4s için performans iyileştirmeleri içerir.
Bu güncellemenin güvenlik içeriğiyle ilgili bilgi için, lütfen şu web sitesini ziyaret edin:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, B.A.R.O.N ve sLeepLe

0MG90

0MG90

Üye
121MB buldu, haber için teşekkürler
Yarın yüklerim

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Apple kararlı tüm güncellemeleri 20:00 da vericek :D bende yarın yüklerim umarım daha da güzel olmuştur

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet arkadaşlar yayınlanan güncelleme henüz yükleme taraftarı Değilim zira Avrupa Kullanıcıları bizden önce yükleyerek bizlere iyilik etmişler sanırım Güncelleme bir çok sorunu beraberinde getiriyor. Beyin Fırtınası başlasın :cool

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Başlıktaki i yi küçük yapıp geri kalanını büyük yaparmısin? :D çok acayip duruyor :D

iPad 2 güncelleme boyutu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Başlık düzeltildi konular birleştirildi yükleme yapmayın ! ! ! ! beklemede yok zaten :) :cool

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Ben direk yükledim bir sorunla karşılaşmadım nasıl bir problem varmış?

• Beğen
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Öncekine göre safari daha seri çalışıyor benim görüşüm klavyede bir sorun fark edemedim ama her cihazda aynı sorunlarla karşılaşılmıyor

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Öncekine göre safari daha seri çalışıyor benim görüşüm klavyede bir sorun fark edemedim ama her cihazda aynı sorunlarla karşılaşılmıyor
Diğer güncellemede de benim sorunum yoktu :) enteresan
Hayırlısı olsun Avrupada forumlarda küçük bir arama yaptım var böyle 1-2 cihaz ışık hızı ile konular açılmış

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe, BLasTeaR ve erdal8142
sLeepLe

sLeepLe

Üye
bende şimdi güncelledim açılmakta telefon inşallah sorun çıkmaz :D
Telefon açıldı gayet hızlı Allah nazardan saklasın :) 8.1 geldiğinde klasöre ilk girdiğimde kasıyordu telefonu kapatıp açtığımda kilit ekranını açınca simgeler gelirken kasılıyodu bunlar düzelmiş hızlanmış geldi Gözüme kasma takılma görmedim klavyede de sorun görmedim bu mesajı da safariden yazdım onda da sıkıntı yok umarım çıkmaz da sorun :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
bende şimdi güncelledim açılmakta telefon inşallah sorun çıkmaz :D
Telefon açıldı gayet hızlı Allah nazardan saklasın :) 8.1 geldiğinde klasöre ilk girdiğimde kasıyordu telefonu kapatıp açtığımda kilit ekranını açınca simgeler gelirken kasılıyodu bunlar düzelmiş hızlanmış geldi Gözüme kasma takılma görmedim klavyede de sorun görmedim bu mesajı da safariden yazdım onda da sıkıntı yok umarım çıkmaz da sorun :)
iPad mini sorun devam ediyor :zzz: :ah

iPhone 5S mi Alsak :naughty:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
iPad mini sorun devam ediyor :zzz: :ah

iPhone 5S mi Alsak :naughty:
Valla güzel cihaz 5s tavsiye ederim :cool antutu sonuçları ne kadar doğrudur bilmiyorum ama 8.1 de test yapmıştım 39 bin küsür çıkmıştı şimdi yaptım test 40161 puan aldı :D

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@, B.A.R.O.N ve Nextman
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Akşamınan yükleyelim bakalım.

0MG90

0MG90

Üye
Yüklücem ama şu an ki kararlılığı alır götürür, daha da kasar diye korkuyorum
Zaten son güncellemeler :(

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Valla bende şuanlık kararlılığı falan götürmedi aksine daha hızlı geldi telefon gözüme :hmmm inşallah bir sorun çıkmaz

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
hala 512 ram li ipad 2 ye güncellleme veriyor:oha::thumbup:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve bydeathhhone
bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
Diğer güncellemede de benim sorunum yoktu :) enteresan
Hayırlısı olsun Avrupada forumlarda küçük bir arama yaptım var böyle 1-2 cihaz ışık hızı ile konular açılmış
Kardesim iphone 6 8.0.2 deyim güncelleyimmi 8.1.1 e sence ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: bydeathhhone
sLeepLe

sLeepLe

Üye
bende 5s var sorunlu değil 6 da da sorun olucağını sanmıyorum bence geç

Üst Alt