Ios 7

Sponsorlu Bağlantılar

awdil

awdil

Üye
Ayarlardan veri bağlantısı açıp kapa tam bir rezaletti. :)

MrExpert

MrExpert

Üye

4se değil 4 e kırpılcak 4se tamamı gelcek

Bilmeden Konuşmayalım Sadece son jenerasyona Tam haliyle gelecek 4s ve önceki cihazlara kırpılmış halde gelecek araştırmadan bilmeden konuşmayın canlı tanıtımı izlemedin herhalde.

ozakin70

ozakin70

Üye

Bilmeden Konuşmayalım Sadece son jenerasyona Tam haliyle gelecek 4s ve önceki cihazlara kırpılmış halde gelecek araştırmadan bilmeden konuşmayın canlı tanıtımı izlemedin herhalde.

Onu sonradan gordum de duzeltmedim benden sonra yazilinca dogrusu o degilde sen niye atarlaniyon ya 2kerede tekrarlamisin anlamadan bilmeden diye en gicik oldugum konusma tarzi ben seni daha usluplu konusan biri bilirdim

MrExpert

MrExpert

Üye

Onu sonradan gordum de duzeltmedim benden sonra yazilinca dogrusu o degilde sen niye atarlaniyon ya 2kerede tekrarlamisin anlamadan bilmeden diye en gicik oldugum konusma tarzi ben seni daha usluplu konusan biri bilirdim

Kusura bakma şu ios 7 betayla uğraşıyorum sinirli bir zamanıma geldi kusura bakma :)

relaxlife

Üye

4s ve önceki cihazlar derken hocam? beklediğim cümleyi kur lütfen :D

MrExpert

MrExpert

Üye
4s ve önceki cihazlar derken hocam? beklediğim cümleyi kur lütfen :D

Güncellemeyi alacak iphone Modelleri Şunlar;

iphone 5 = Kısıtlamasız verisyonu.

iphone 4s = Biraz Kırpılmış versiyonu

iphone 4 = Çoğu kırpılmış versiyonu

Alacak.

BlindMyEyes

BlindMyEyes

Üye

Güncellemeyi alacak iphone Modelleri Şunlar;

iphone 5 = Kısıtlamasız verisyonu.

iphone 4s = Biraz Kırpılmış versiyonu

iphone 4 = Çoğu kırpılmış versiyonu

Alacak.

Hocam iphone 3gs ötesinden berisinde bir şey almıyor mu yahu :hmmm

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Baktımda, Steve Jobstan geriye hiçbirşey bırakmamışlar.. Sonunda iOs'ta androidleşti.. İkonlar rezillik.. Bu ilk bakışta yorumum.. Biraz daha kurcalayacağım apple.com'u.. Umarım düşüncelerim değişir..

- - - Eklendi - - -

Tamda iPad mini almanın arefesindeyim ortalık karıştı iyimi :(

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaslar 3GS'e guncelleme gelmeyecek. iPhone 4 ve 4S'de sadece Air box gibi bir sey vardi o olmayacak bi de vldeolarda efekt koyma ozelligi olmayacak diger ozellikler de bir fark olmayacak. Yine de bizim işimize yarayacak pek bir şey yok.

MrExpert

MrExpert

Üye
ios 7 nin yararlı özellikleri sadece Son jenerasyon için geçerli.

Lenneth

Üye
Çok hoşuma gitti iOs 7.

Ayrıca eskiden millet Apple bir şey değiştirmiyor diye kızardı, şimdi değiştiriyor diye kızıyor anlamadım gitti :ehe

- - - Eklendi - - -

Çok hoşuma gitti iOs 7.

Ayrıca eskiden millet Apple bir şey değiştirmiyor diye kızardı, şimdi değiştiriyor diye kızıyor anlamadım gitti :ehe

Türe

Türe

Üye
Çok hoşuma gitti iOs 7.

- - - Eklendi - - -

Çok hoşuma gitti iOs 7.

Çaldığı bazı ögelerden ötürü olabilir mi ?

ozakin70

ozakin70

Üye

Çaldığı bazı ögelerden ötürü olabilir mi ?

Orasi oyle benim en cok begendiklerim tarayicisi alttan gelen kontrol paneli ve ekrandaki resimin hareket etmesiyle acilan menulerin buzlu cam seklinde olmasi gerisi goruntu olarak tabi bircok yazilima benziyor :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Safari çok iyi ama safaride çok bug var betada çok takılıyor.

ozakin70

ozakin70

Üye
Daha cok degisiklik yapacaklarmis finalde (gelen yorumlara karşı) veteknoloji.com da okudum

Üst Alt