Yardım İos 7 kasıyor neden

Sponsorlu Bağlantılar

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
İos 7 kasıyor neden
Arkadaslar iphone 4 ios7.0.4 surumu yuklu mesaj yazarken kasiyor subway surf oyununda falan kasmalar oluyor. Bunu nasil duzelticez. 7.0.4 den bska surum gelicekmi

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Aynen bendede oyle

fnldstntn

Üye
Şimdilik tek çaresi ios 7.1 beta 2 yüklemek izlediğin videolarde epey hızlanma görünüyor..Ben yapamam diyorsanız tam sürümü beklemeniz gerek o da mart ta çıkacağı söyleniyor...

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Şimdilik tek çaresi ios 7.1 beta 2 yüklemek izlediğin videolarde epey hızlanma görünüyor..Ben yapamam diyorsanız tam sürümü beklemeniz gerek o da mart ta çıkacağı söyleniyor...
Beta ile tm sürün arasındaki fark ne ve tavsiye edermisin pek ?

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Simdi bu bizdeki beta mi :/

devil____boy

Üye
beta sürümü genel kullanıma sunulmadan önce test amacıyla geliştiricilere sunulan sürüm oluyor. şuan 7.1 beta 2 kullanıyorum efekt geçişlerini hızlandırdılar buda telefondan hızlanmış hissiyatı uyandırıyor i5 için kasma söz konusu değil ama batarya performansı yine çok kötü şebekenin az çektiği ortamlarda bataryanın nasıl bittiğini anlayamıyorsun

47MaDo47

47MaDo47

Üye
beta sürümü genel kullanıma sunulmadan önce test amacıyla geliştiricilere sunulan sürüm oluyor. şuan 7.1 beta 2 kullanıyorum efekt geçişlerini hızlandırdılar buda telefondan hızlanmış hissiyatı uyandırıyor i5 için kasma söz konusu değil ama batarya performansı yine çok kötü şebekenin az çektiği ortamlarda bataryanın nasıl bittiğini anlayamıyorsun
Yani bizde betayı yükleyelimmi yoksa tam sürümünümü bekleyelimm

frk uzn

frk uzn

Üye
Betayi yukleyemeyiz udid kaydimiz yok tam surumu bekleyelim 1 ay givi sure var dahada duzelicek iphone 4

kaangul

Üye
Ayarlar -> Genel -> Sifirla -> Tum Ayarlari yapin. Icerik olarak bir sey silinmiyor sadece ayarlariniz sifirlaniyor. Ben Iphone 4 umde yaptim. Mesaj yazarken olan kasma azaldi. Bir deneyin isterseniz ;)

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Betayi yukleyemeyiz udid kaydimiz yok tam surumu bekleyelim 1 ay givi sure var dahada duzelicek iphone 4
Yani simdi ben yapamazmiyim udid kaydimi gerekiyor ve gerekiyorsa nasil alabilirim.
Ayarlar -> Genel -> Sifirla -> Tum Ayarlari yapin. Icerik olarak bir sey silinmiyor sadece ayarlariniz sifirlaniyor. Ben Iphone 4 umde yaptim. Mesaj yazarken olan kasma azaldi. Bir deneyin isterseniz ;)
Ne gibi ayarlar bu hangi ayarlar

kaangul

Üye
Genel ayarlari sifirliyor

proandro

proandro

Üye
Evet zaten ios iphonaları 4 leri güncelledi çünkü:adamlarınki güzel dursun ama kassın ve yenisini alsınlar mantığında güncelleştirme yaptılar.Yani 5,5s,5c alın ki para kazalım gibi çıkardılar

kaangul

Üye
Iste bunlar ne daha ayrintili anlatabilirmisin.
Acikcasi bende bilmiyorum :S Yabanci bir sitede oyle yapildigi taktirde azda olsa iyilesme oldugu soyleniyordu.Ben yaptim. Zil sesi,alarm sesi gibi seyler sifirlaniyor

Symbianize

Symbianize

Üye
IOS 7.1 çıktığı zaman bütün sorunlar düzelecek youtube'dan iPhone 4 IOS 7.1 diye yazarsanız görebilirsiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt