Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdilik tek çaresi ios 7.1 beta 2 yüklemek izlediğin videolarde epey hızlanma görünüyor..Ben yapamam diyorsanız tam sürümü beklemeniz gerek o da mart ta çıkacağı söyleniyor...
Şimdilik tek çaresi ios 7.1 beta 2 yüklemek izlediğin videolarde epey hızlanma görünüyor..Ben yapamam diyorsanız tam sürümü beklemeniz gerek o da mart ta çıkacağı söyleniyor...
Beta ile tm sürün arasındaki fark ne ve tavsiye edermisin pek ?
iphonedoocu
Üye
Konu Sahibi
Simdi bu bizdeki beta mi :/
devil____boy
Üye
beta sürümü genel kullanıma sunulmadan önce test amacıyla geliştiricilere sunulan sürüm oluyor. şuan 7.1 beta 2 kullanıyorum efekt geçişlerini hızlandırdılar buda telefondan hızlanmış hissiyatı uyandırıyor i5 için kasma söz konusu değil ama batarya performansı yine çok kötü şebekenin az çektiği ortamlarda bataryanın nasıl bittiğini anlayamıyorsun
beta sürümü genel kullanıma sunulmadan önce test amacıyla geliştiricilere sunulan sürüm oluyor. şuan 7.1 beta 2 kullanıyorum efekt geçişlerini hızlandırdılar buda telefondan hızlanmış hissiyatı uyandırıyor i5 için kasma söz konusu değil ama batarya performansı yine çok kötü şebekenin az çektiği ortamlarda bataryanın nasıl bittiğini anlayamıyorsun
Yani bizde betayı yükleyelimmi yoksa tam sürümünümü bekleyelimm
frk uzn
Üye
Betayi yukleyemeyiz udid kaydimiz yok tam surumu bekleyelim 1 ay givi sure var dahada duzelicek iphone 4
kaangul
Üye
Ayarlar -> Genel -> Sifirla -> Tum Ayarlari yapin. Icerik olarak bir sey silinmiyor sadece ayarlariniz sifirlaniyor. Ben Iphone 4 umde yaptim. Mesaj yazarken olan kasma azaldi. Bir deneyin isterseniz
Ayarlar -> Genel -> Sifirla -> Tum Ayarlari yapin. Icerik olarak bir sey silinmiyor sadece ayarlariniz sifirlaniyor. Ben Iphone 4 umde yaptim. Mesaj yazarken olan kasma azaldi. Bir deneyin isterseniz
Evet zaten ios iphonaları 4 leri güncelledi çünkü:adamlarınki güzel dursun ama kassın ve yenisini alsınlar mantığında güncelleştirme yaptılar.Yani 5,5s,5c alın ki para kazalım gibi çıkardılar
Acikcasi bende bilmiyorum :S Yabanci bir sitede oyle yapildigi taktirde azda olsa iyilesme oldugu soyleniyordu.Ben yaptim. Zil sesi,alarm sesi gibi seyler sifirlaniyor