IOS 7 Beta 1. Yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
IOS 7 Beta 1. Yardım ?
Merhaba arkadaşlar..
IOS 7 Beta 1 i indirdim. Dosya .dmg uzantılı ve anlatılanlar üzere Shifte basılı tutarak Güncellemeri denetle dediğimde dosyayı bulmuyor. .ipsw uzantılı istiyor. ne yapmam lazm ?
.......Dosyaya sağ tık yapıp uzantısını .ipsw olarak değiştirdim , itunes yazılım programına dönüştü ama bunu deneyince de cihazına uygun değildir hatası aldım..
iPhone 4 (GSM) i indirdim..
Yardım edin lütfen..
Şimdiden teşekkür ederim..

fena34

Üye

bu link

- - - Eklendi - - -

bu link

i phone 4 biraz kasabilir :)

- - - Eklendi - - -

ilk attım link i phone 5 kusura bakma benim telle karstırdım 2' cı linki indir aman yanlış olmasın :)

asdf1907

Üye
Merhaba arkadaşlar..
IOS 7 Beta 1 i indirdim. Dosya .dmg uzantılı ve anlatılanlar üzere Shifte basılı tutarak Güncellemeri denetle dediğimde dosyayı bulmuyor. .ipsw uzantılı istiyor. ne yapmam lazm ?
.......Dosyaya sağ tık yapıp uzantısını .ipsw olarak değiştirdim , itunes yazılım programına dönüştü ama bunu deneyince de cihazına uygun değildir hatası aldım..
iPhone 4 (GSM) i indirdim..
Yardım edin lütfen..
Şimdiden teşekkür ederim..

dmg dosyanın sıkışmış halidir. bunu ultra iso ile açıp, .ipsw yapabilirsin. Sonra da itunes'den ipsw yi bulabilirsin fakat telefonuna uygun doğru dosyayı indirdiğinden emin ol.

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi

bu link

- - - Eklendi - - -

bu link

i phone 4 biraz kasabilir :)

- - - Eklendi - - -

ilk attım link i phone 5 kusura bakma benim telle karstırdım 2' cı linki indir aman yanlış olmasın :)

Teşekkür ederim kardeşim link çözü işimi :)
İkinize de teşekkürler hallettim :) Merak eden arkadaşları bilgilendirebilirim..

Şu ana kadar ;
1) Whatsapp ta klavye mesajın üstüne çıktı ve mesaj yazdığımız baloncuk kayboldu.
2) Resimleri düzenledim Yazılar üst üste bindi.
3) Oyundan çıkınca ekran düz ama sinyalın olduğu bildirim çubuğu yan kaldı.

Başka bir sorunla karşalaşmadım , hepsi de düzeldi :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt