Ios 7.1 Ilk Izlenimlerim

Sponsorlu Bağlantılar

istisna97

istisna97

Üye
    Konu Sahibi
O zaman kilit ekranında ulaşımı kapatın

istisna97

istisna97

Üye
    Konu Sahibi
Senin cihazın ne ve hızlanma oldumu

Joker.

Joker.

Üye
iPhone5 yüklenen var mı ? Görsel olarak farklılıklar var mı ?

furkan4045

Üye
iPhone 5 de farkedilir derecede hızlanma var.

istisna97

istisna97

Üye
    Konu Sahibi

uygun dosyayı indirip itunesde shift basılıyken güncelle derseniz dosya seçme çıkar indirdiğiniz dosyayı seçin ve güncellesin

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
iPhone 4S kullanıyorum. Hızlanma göremedim.Aksine beta olduğu için bazı buglar sıkıntı yarattı. ( ara sıra oyunlarda gamecenter hatası aldım)
Sadece hareketi azalt efekti açık uygulamaları görüntülemedeki geçiş efektlerine de eklenmiş.O kısmı hızlandırmış.

furkan4045

Üye
Bilmiyorum iphone 5 de hızlanma var ama tongbu uygulaması çalışmıyor sertifika hatası alıyorsun.

0MG90

0MG90

Üye
Ben güncellemenin gelmesini bekliyim en iyisi sorun yaşamıyorum zaten ipad de

Joker.

Joker.

Üye

uygun dosyayı indirip itunesde shift basılıyken güncelle derseniz dosya seçme çıkar indirdiğiniz dosyayı seçin ve güncellesin
geri dönüş var mı ?

Joker.

Joker.

Üye
dmg dosyasını nasıl açıcam

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye

Joker.

Joker.

Üye
Power iso kullandım ben , pek fark yok bana öyle geldi

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Keşfettiğim yenilikler ve buglar var yenilik olarak kontrast arttır denildiğinde masaüstü alt ikonlarının şeridi daha da koyulaşıyor.Ve siyah klavye daha da belirginleşiyor.Bug olarak'da zil seslerinde her ton aynı melodiyi çalıyor.+ olarak çoğu müziğimin albüm kapakları silinmiş gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
uygun dosyayı nerden bulabilirim
Dosyayı bulmana gerek yok.iPhone'u kurtarma moduna alarak döneceksin.Nasıl yapıldığını
adresinden öğrenebilirsin.

manolyam63

manolyam63

Üye
guzel ama kasıyor bıraz...

Wayne Roney

Üye
Internette hiç link bulamadım yardımcı olurmusunuz (ipad 4 wifi+4g)Kilit ekranında kamera>fotoğraflar>hesap makinesi yapınca telefon kapanıyordu kalkmışmı o bug

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Üst Alt