Ios 7.1 Ilk Izlenimlerim

Sponsorlu Bağlantılar

istisna97

istisna97

Üye
    Konu Sahibi
Ios 7.1 Ilk Izlenimlerim
Evet bugün 4s telefonuma 7.1 indirip shift update yaptım koyu klavye eklenmiş güzel olmuş gayet şık duruyor sanki daha az kasıyor aslında kasmıyordu ama daha hızlanmış daha şimdi güncelledim aklınıza takılan soru olursa sorabilirsiniz

0MG90

0MG90

Üye
Nasıl güncelledin sadece geliştiricilere gitmişti?

furkan4045

Üye
Nasıl güncelledin sadece geliştiricilere gitmişti?
Uygun ipsw dosyasını indirip itunes da shifte basarak güncelle dersen yükleyebilirsin bende az önce yükledim telefon hızlandı baya bi

istisna97

istisna97

Üye
    Konu Sahibi
Korhan arkadaş açıklamış evet telefon hızlandı

0MG90

0MG90

Üye
Bir bakayım internetten

istisna97

istisna97

Üye
    Konu Sahibi
Seninki ipaddı demi

0MG90

0MG90

Üye
Evet 2.

istisna97

istisna97

Üye
    Konu Sahibi
İpad 2 ye vermişlermiydi

MaxipmaN

Üye
verdiler 4s donanımı var niye vermesinler :)

istisna97

istisna97

Üye
    Konu Sahibi
İpad 3 4 mini fln var diye ve vermediler diye okumuştum veya yanlış okumuşum :) bn ipad 2 ye buldum fakat eifi 3g karışık

0MG90

0MG90

Üye
Buldum ben
Ayrıca neden vermisinler o kadar satmış bi cihaz bu,Apple destek kesmez özellik kısıtlarak verdi stabil çalışması için

MaxipmaN

Üye
Buldum ben
Ayrıca neden vermisinler o kadar satmış bi cihaz bu,Apple destek kesmez özellik kısıtlarak verdi stabil çalışması için
evet doğru iphone 5 ve touch5 bütün özellikleri aldı hatta

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
ÖEY

ÖEY

Üye
Bende de 4s var ama daha ios 7.0'ı bile indirmedim korkudan :D Mantıken cihaz daha fazla yavaşlar ve şarjı hızlı gider diye düşünüyorum. Zaten şu anki haliyle akşam üzerini zor görüyorum, günde iki kez şarj ediyorum. Bir de ios 7.1 yüklersem herhalde taşınabilir bir güç kaynağıyla falan gezmem lazım sanırım:bangin::ah Gördüğüm kadarıyla ios 7'de beyaz reng tema hakim, bu da güneş altında ekrana bakıldığında görülebilirliği bayağı bir azaltır. Hatta klavye falan hiç görülmez. Keşke siyah rengin hakim olduğu ya da eski tema renglerinin seçilebileceği bir ayar yeri yapsalar. Çok zor bir şey değil bence.

MaxipmaN

Üye
Bende de 4s var ama daha ios 7.0'ı bile indirmedim korkudan :D Mantıken cihaz daha fazla yavaşlar ve şarjı hızlı gider diye düşünüyorum. Zaten şu anki haliyle akşam üzerini zor görüyorum, günde iki kez şarj ediyorum. Bir de ios 7.1 yüklersem herhalde taşınabilir bir güç kaynağıyla falan gezmem lazım sanırım:bangin::ah Gördüğüm kadarıyla ios 7'de beyaz reng tema hakim, bu da güneş altında ekrana bakıldığında görülebilirliği bayağı bir azaltır. Hatta klavye falan hiç görülmez. Keşke siyah rengin hakim olduğu ya da eski tema renglerinin seçilebileceği bir ayar yeri yapsalar. Çok zor bir şey değil bence.
ios 6yla ios7ye yanyana baktığımda ios6 çocuk oyuncağı gibi duruyor ios7 çok daha güzel

ÖEY

ÖEY

Üye
ios 6yla ios7ye yanyana baktığımda ios6 çocuk oyuncağı gibi duruyor ios7 çok daha güzel
Valla bana da tam tersi gibi geliyor dostum :D O beyaz tema olayına takıldım ben mesela. Hem şarjı sömürür hem gözü yorar hem de ekranı görecem diye bin tane takla atmak gerekir v.b. :D Ben eski çocuk oyuncağı sürümümle gayet mutluyum :D

MaxipmaN

Üye
Valla bana da tam tersi gibi geliyor dostum :D O beyaz tema olayına takıldım ben mesela. Hem şarjı sömürür hem gözü yorar hem de ekranı görecem diye bin tane takla atmak gerekir v.b. :D Ben eski çocuk oyuncağı sürümümle gayet mutluyum :D
ios7de negatif gibi bir görünüm ayarı yapılabiliyor teknosada gördüm kardeşim de yapıyordu bi ara

ÖEY

ÖEY

Üye
ios7de negatif gibi bir görünüm ayarı yapılabiliyor teknosada gördüm kardeşim de yapıyordu bi ara
Eğer o dediğin varsa hemen yükleyeyim ben 7.1'i :D Bu arada 7.1 için geliştirici hesabı şart mı?

MaxipmaN

Üye
gittim iphone5e baktım eirşilebilirlikten renkleri ters çevir deyince siyah oluyo ama kameranın negatif modunu bilirsin görüntü onun gibi oluyo ona göre yani :)

0MG90

0MG90

Üye
Anammm ben onu yaptım negatif yaptı renkleri tema siyah oluyor ama negatif oluyor iğrençç :D

Üst Alt