Uygun ipsw dosyasını indirip itunes da shifte basarak güncelle dersen yükleyebilirsin bende az önce yükledim telefon hızlandı baya biNasıl güncelledin sadece geliştiricilere gitmişti?
evet doğru iphone 5 ve touch5 bütün özellikleri aldı hattaBuldum ben
Ayrıca neden vermisinler o kadar satmış bi cihaz bu,Apple destek kesmez özellik kısıtlarak verdi stabil çalışması için
Mantıken cihaz daha fazla yavaşlar ve şarjı hızlı gider diye düşünüyorum. Zaten şu anki haliyle akşam üzerini zor görüyorum, günde iki kez şarj ediyorum. Bir de ios 7.1 yüklersem herhalde taşınabilir bir güç kaynağıyla falan gezmem lazım sanırım
Gördüğüm kadarıyla ios 7'de beyaz reng tema hakim, bu da güneş altında ekrana bakıldığında görülebilirliği bayağı bir azaltır. Hatta klavye falan hiç görülmez. Keşke siyah rengin hakim olduğu ya da eski tema renglerinin seçilebileceği bir ayar yeri yapsalar. Çok zor bir şey değil bence.ios 6yla ios7ye yanyana baktığımda ios6 çocuk oyuncağı gibi duruyor ios7 çok daha güzelBende de 4s var ama daha ios 7.0'ı bile indirmedim korkudanMantıken cihaz daha fazla yavaşlar ve şarjı hızlı gider diye düşünüyorum. Zaten şu anki haliyle akşam üzerini zor görüyorum, günde iki kez şarj ediyorum. Bir de ios 7.1 yüklersem herhalde taşınabilir bir güç kaynağıyla falan gezmem lazım sanırım
Gördüğüm kadarıyla ios 7'de beyaz reng tema hakim, bu da güneş altında ekrana bakıldığında görülebilirliği bayağı bir azaltır. Hatta klavye falan hiç görülmez. Keşke siyah rengin hakim olduğu ya da eski tema renglerinin seçilebileceği bir ayar yeri yapsalar. Çok zor bir şey değil bence.
Valla bana da tam tersi gibi geliyor dostumios 6yla ios7ye yanyana baktığımda ios6 çocuk oyuncağı gibi duruyor ios7 çok daha güzel
O beyaz tema olayına takıldım ben mesela. Hem şarjı sömürür hem gözü yorar hem de ekranı görecem diye bin tane takla atmak gerekir v.b.
Ben eski çocuk oyuncağı sürümümle gayet mutluyum 
ios7de negatif gibi bir görünüm ayarı yapılabiliyor teknosada gördüm kardeşim de yapıyordu bi araValla bana da tam tersi gibi geliyor dostumO beyaz tema olayına takıldım ben mesela. Hem şarjı sömürür hem gözü yorar hem de ekranı görecem diye bin tane takla atmak gerekir v.b.
Ben eski çocuk oyuncağı sürümümle gayet mutluyum
![]()
Eğer o dediğin varsa hemen yükleyeyim ben 7.1'iios7de negatif gibi bir görünüm ayarı yapılabiliyor teknosada gördüm kardeşim de yapıyordu bi ara
Bu arada 7.1 için geliştirici hesabı şart mı?işte püf noktası orası işinAnammm ben onu yaptım negatif yaptı renkleri tema siyah oluyor ama negatif oluyor iğrençç![]()