Az önce bir haber sitesin de okudum. kullanıcılar bu güncelleme sonrası bir takım sorunlarla karşılaşmışlar.merhaba ios 6.1.3 16gb 4s kullanıyorum görsellik olmadıgı icin ios 7.1 e güncellemeyi düsünüyorum performans düsüsü olurmu
oynadıgım oyunlar:gta sanandreas modern combat 4 gangstar rio vs
whatsapp+facebook+müzigi aynı anda acması lazıum
ios 6.1.3 le kafa kafaya gösterirmiDün yükledim ve performans bakımından artış var. Performansa önem veriyorsan bence yüklemelisin...
ne gibi sorunlarAz önce bir haber sitesin de okudum. kullanıcılar bu güncelleme sonrası bir takım sorunlarla karşılaşmışlar.
bilmiorum haberin içeriğini okumadım. sadece başlıkta öyle yazıyordu.ios 6.1.3 le kafa kafaya gösterirmi
ne gibi sorunlar
ben iphonu ios7 ile kullanmaya başladım. ios6 nasıl bir performansa sahipti bilmiyorum. ne desem yalan olur kardeşios 6.1.3 le kafa kafaya gösterirmi
ne gibi sorunlar
İos 6 kadar performanslanırmıbilmiorum haberin içeriğini okumadım. sadece başlıkta öyle yazıyordu.
az önce yeni bir haber okudum. iphone 4 , 7,1 güncellemesi ile daha da hızlanılmış yazıyorduİos 6 kadar performanslanırmı
iphone 4 hızlandı ama ios 6.1.3 den gecsem 4s de ios 7.1 e performans farkını fArkedermiyim bide shs alsam geri dönebilirmiyimaz önce yeni bir haber okudum. iphone 4 , 7,1 güncellemesi ile daha da hızlanılmış yazıyordu
İphone 4 bile ucuyo7.1 6.1.3 kadar performanslı olamaz bence bazen kasım kasım kasılan telefon ios6 seviyesine gelemez
Suan 7.1 iphone 4 um var efectler hersey acik gayet guzel keyifli 7.0.6 da cok kasiyordu baya duzelme var dahada guncelleme cikixaktirİphone 4 bile ucuyo
Kasma yaptımı saliselik felanSuan 7.1 iphone 4 um var efectler hersey acik gayet guzel keyifli 7.0.6 da cok kasiyordu baya duzelme var dahada guncelleme cikixaktir