Telefon Tavsiyesi iOs 5'ten sonra iPhone 3G S alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onuralpyusuf

Üye
    Konu Sahibi
iOs 5'ten sonra iPhone 3G S alınır mı?
çoğu forum sitelerine ios 5'in final sürümünün 3G S ile kullanımına baktım ve bütün kullanıcılar gayet memnun hızda gözde görülür düzelmeler olmuş şarj süresi çok iyi gidiyor genel görüşler arasında. sizce 3G S bu saatten sonra alınır mı? alınırsa uzun ömürlü olur mu ya da başka cihazlara yönelmeli mi?

fnldstntn

Üye
bence alınır ben şu anda kullanıyorum ve çok memnunum gayet hızlı ve sorunsuz ios 4 e göre çok daha güzel birde unteathered jailbreak çıktımı tadından yenmez oyun performansıda süper...

• Beğen
Tepkiler: onuralpyusuf

onuralpyusuf

Üye
    Konu Sahibi
bence alınır ben şu anda kullanıyorum ve çok memnunum gayet hızlı ve sorunsuz ios 4 e göre çok daha güzel birde unteathered jailbreak çıktımı tadından yenmez oyun performansıda süper...
bende aynı görüşteyim fakat eski jenerasyon diye insan 'acaba' mı diyor kendi kendine. şahsen 3G S, 4'ten daha şık. telefon alacağım bold, arc ve 3G S arasındaydım arc'ı düşündüm ios 5 3G S'te hızlı olmaz diye düşündüm fakat gördüğüm cevaplar şaşırttı. heralde 3G S alsam 1-2 yıl kullanırım artı sıkıntıda olmaz gibi geliyor

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
bende aynı görüşteyim fakat eski jenerasyon diye insan 'acaba' mı diyor kendi kendine. şahsen 3G S, 4'ten daha şık. telefon alacağım bold, arc ve 3G S arasındaydım arc'ı düşündüm ios 5 3G S'te hızlı olmaz diye düşündüm fakat gördüğüm cevaplar şaşırttı. heralde 3G S alsam 1-2 yıl kullanırım artı sıkıntıda olmaz gibi geliyor

iphone 4 , 3gs den daha şık ve kat kat daha iyi :ehe

Lenneth

Üye
Ekran çözünürlüğünün düşük olması yüzünden almazdım.

• Beğen
Tepkiler: onuralpyusuf
EFG_07

EFG_07

Üye
apple kaliteli telefonlar üretiyor ancak bence 3gs modelinin modası geçmeye başladı ekran çözünürlüğü de yeni modellere göre artık geride kalmaya başladı kamera flaşının olmaması da bunun eksi yönlerinden biri , elbette zevkler ve renkler tartışılmaz ancak benim görüşüm şu ki başka modellere de bakmanı tavsiye ederim

onuralpyusuf

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 , 3gs den daha şık ve kat kat daha iyi :ehe

ben zaten dış görünüş olarak kendi fikrimi söyledim özellik bakımından 4 tabi ki daha ilerde :D

----------Eklendi @ 21:05:50 ---------- Yazıldı @ 21:05:34 ----------

apple kaliteli telefonlar üretiyor ancak bence 3gs modelinin modası geçmeye başladı ekran çözünürlüğü de yeni modellere göre artık geride kalmaya başladı kamera flaşının olmaması da bunun eksi yönlerinden biri , elbette zevkler ve renkler tartışılmaz ancak benim görüşüm şu ki başka modellere de bakmanı tavsiye ederim
sony xperia arc nasıl?

EFG_07

EFG_07

Üye

sony xperia arc nasıl?[/QUOTE]

ben hiç xperia arc kullanmadım doğrusu kullanışı nasıl bir telefon bilmiyorum ancak özelliklerine ve yapılan yorumlara baktığımda gayet olum cevaplar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt