İos 5 iphone 3gs ile ilgili birkac problemim var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Faruk

Üye
    Konu Sahibi
İos 5 iphone 3gs ile ilgili birkac problemim var
1.si shsh kaydim oldugu halde hicbir sekilde downgrade yapamiyorum 2.si telefonumu hizli oldugu icin kullaniyordum surekli mesaj yazan biriyim ve mesajlasmadaki hizi beni memnun ediyordu ancak ios5 ten sonra telefon her yerde asiri derecede kasmaya basladi mesela telefn masada kilitli durumda dururken mesaj geldiginde mesaj tonu kafasna gore bi kac kere takilarak caliyo mesaja bastigimda cok gec aciliyor Ayni problem viberde yada facebooktada oluyor cok kotu durumdayim telefonu sesliye alamaz oldum lutfen bir el atinTelefonumda jailbreak yok temiz sistem ama bu haliyle telefonu firlatasim geliyor ayni problemi yasayan cozumu bilen var mi

fnldstntn

Üye
Dostum sen telefonu restore et yani sifirdan kur bede 3gs ile ios5 i sorunsuz ve takilmadan kullaniyorum....

_Faruk

Üye
    Konu Sahibi
Birkac kere yaptim hatta yedekten kurdugum icin problem oluyordur diye yedegi kurmadim telefonu yeniden yapilandirdim ama ilk bi kac saat duzgun calisiyor sonra gidiyor

acelemyok

Üye
Bu 3GS ve İOS5 için jeilbreak tamam , fakat Installous kurduktan sonra , CYDİA'dan appsync 5+ ve Installous indirip kurduktan sonra telefon kilitleniyor , 2 kere restore ettim.
Bunun çözümünü bilen var mı ?

emrekızıl

Üye
aynı sorun bende de var.sürümü güncelledim ios 5 var.jailbreak siz dediğin gibi temiz sistem :) fakat bu sorunu araştırdım.genel hata diyolar.birşey bulursam burada paylaşırım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt